fbpx

Zomercursus

Heeft u afgelopen winter weinig gespeeld, wilt u de rest van het seizoen uw vaste flightgenoten verslaan, of wilt u uw Handicap verder verlagen? Dan is de zomercursus iets voor u!

In groepen van 4 krijgt u 2 uur techniekles en 2 x 1,5 uur baanles, voor €79 per persoon (greenfeespelers betalen €16 extra voor de baanlessen). De cursus ziet er als volgt uit:

  • 1 techniekles van 2 uur waarbij alle onderdelen aan bod komen;
  • 2 baanlessen van 1,5 uur waarbij wordt gekeken naar onder andere ‘course management’ en de keuzes die u als golfer maakt door de baan heen.

De cursus is bedoeld voor groepen van 4 personen. U kunt met een groep van 4 inschrijven, of individueel. Als u individueel inschrijft delen wij u in in een groep. Let op: de cursus gaat alleen door wanneer er een groep van 4 personen gevormd kan worden.

Cursusdata kunt u zelf inplannen met uw groep; deze staan dus niet vast. De eerste les boekt u met uw groep via de receptie. De overige lessen legt u vast in overleg met de pro die u les geeft. De lessen kunnen t/m 30 september 2019 gepland worden. De inschrijving voor de Zomercursus is gesloten.

Aanmelden Zomercursus