fbpx

De Goese Golf: multifunctionele locatie voor ondernemers

De Goese Golf is méér dan alleen een golfbaan. De accommodatie leent zich bij uitstek voor een sportieve zakelijk ontmoeting. Een vergadering, receptie, toernooi of clinic? Wij organiseren met plezier uw bedrijfsgolfdag, voor ervaren golfers of voor personen die nog nooit hebben gegolfd d.m.v. een clinic.

De Goese Golf biedt u de rust, de ruimte en verschillende faciliteiten voor elk type zakelijke bijeenkomst. De locatie is makkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid. Daarnaast beschikt De Goese Golf over een uitstekende brasserie voor uw zakenlunch of -diner.

Vergaderen

De Goese Golf beschikt over 2 vergaderzalen: een klassieke Boardroom en een ruime Panoramazaal, beiden met weids uitzicht over de golfbaan.

Golfclinic

De Goese Golf organiseert diverse professionele clinics voor bedrijven, voor ervaren én onervaren golfers. Een golfclinic is zeer geschikt als personeelsuitje!

Exposure voor uw bedrijf

Met een businesspakket krijgt uw bedrijf exposure onder 25.000 golfers per jaar! De businesspakketten zijn uit te breiden met bedrijfslidmaatschappen en greenfeepacks; ideaal als u op een informele manier zaken wilt bespreken met uw klanten.

Bedrijvencompetitie

Netwerken en golf; het blijft een gouden combinatie! De Goese Golf Bedrijvencompetitie is een reeks van 8 wedstrijden, waaraan bedrijven die geen lid zijn van De Goese Golf ook kunnen deelnemen!