fbpx

Golfwedstrijden

Bij De Goese Golf willen we golfers, van ieder niveau en van elke leeftijd, kennis laten maken met het spelen van golfwedstrijden. De Goese Golf organiseert verschillende golfwedstrijden en maakt onderscheid tussen besloten en open golfwedstrijden. Daarnaast organiseren wij samen met verschillende golfverenigingen uit Zeeland en Zuid-Holland open golfwedstrijden.

Heeft u vragen over onze golfwedstrijden? Neem contact op met de receptie via 0113 – 229 557. Wij helpen u graag op weg.

Tijdens open wedstrijden die De Goese Golf organiseert betaalt u een lager bedrag dan de reguliere greenfee! Onderstaand vindt u onze wedstrijdtarieven voor open golfwedstrijden. Wanneer er van deze wedstrijdtarieven wordt afgeweken, wordt dit aangegeven op de pagina van de desbetreffende wedstrijd.

18H zomer55,00
9H zomer32,50
18H winter45,00
9H winter27,50

Wedstrijdkalender

Open wedstrijden

De Goese Golf organiseert het hele jaar door open golfwedstrijden. Iedereen kan inschrijven voor de wedstrijden:

Besloten wedstrijden

Naast de vele ‘open wedstrijden’ organiseert De Goese Golf verschillende golfwedstrijden met een besloten karakter. Deze wedstrijden zijn alleen toegankelijk voor abonnementhouders Volledig Speelrecht:

Wedstrijden voor starters

De Goese Golf organiseert iedere maand twee wedstrijden voor de beginnende golfer. Ervaren golfers helpen u op weg met de regels van het spel en geven u tips in de baan. Twee keer per jaar organiseren wij een Startersmiddag. Tijdens deze wedstrijd kunt u kennismaken met andere startende golfers en krijgt u tips in de baan van onze golfpro. Klik op onderstaande wedstrijden voor meer informatie: