fbpx

Verslag Zeeuwse Par-3 Tour 25 mei 2019

Beste golfers,

De tweede Par-3 wedstrijd van dit jaar werd georganiseerd door De Goese Golf en vond plaats op zaterdag 25 mei. Op deze zonnige dag waren er maar liefst 37 deelnemers, een mooie opkomst, dat iets belooft voor de aankomende wedstrijden.

Na het ontvangst met een heerlijke kop koffie en een brownie vertrokken de deelnemers rond 10:45 uur richting de holes, zodat ze om 11:00 uur middels een shotgun konden starten. Er werd individueel Stableford gespeeld en het was belangrijk om alle slagen te noteren voor de overall einduitslag.

Bij binnenkomst zagen we vooral veel vrolijke gezichten, de één omdat hij/zij een goede score had behaald en de andere omdat hij/zij had genoten van een gezellige speelronde. En wat is er nou fijner dan na een wedstrijd te kunnen genieten van een lunchbuffet? Daar maakten ze allemaal dankbaar gebruik van.

De scores werden ingevoerd en de prijsuitreiking liet even op zich wachten, alleen kon dit de pret niet drukken. Iedereen had een plekje gevonden op het zonnige terras waar uiteraard ook de prijsuitreiking werd gehouden. Er waren leuke cadeaupakketten te winnen, welke we hebben laten samenstellen door Zeeuwse Zaken.

Hieronder een overzicht van de winnaars:

  • 1e prijs: Mimi Akkermans (De Heensche) met 36 punten
  • 2e prijs: Caroline Felix (P&P Lamswaarde) met 35 punten
  • 3e prijs: Rie Ruijten (De Zeeuwsche) met 35 punten
  • Neary dames: Jacqueline de Groot (Grevelingenhout)
  • Neary heren: Kees de Groot (Grevelingenhout)

En wat is er leuker dan te proosten met een heerlijk glas champagne? Nou juist op deze zaterdagmiddag kon dit. Joop Mailuhu trakteerde iedere deelnemer op een glas champagne omdat hij deze middag een Hole in One had geslagen! Joop uiteraard gefeliciteerd en wat leuk dat je iedereen hiervan hebt laten meegenieten.

Na de prijsuitreiking vertrok iedereen weer richting huis. Op naar de volgende Par-3 wedstrijd op zaterdag 29 juni bij de P&P in Lamswaarde. Laten we hopen op weer zo een fantastische opkomst!

Ilona de Waard
De Goese Golf