fbpx

Verslag Par-3 instuif 3 februari

Op zaterdag 3 februari 2018 stond de eerste par 3 instuif van het jaar op het programma!

Door de vele regenval afgelopen week waren helaas de chipping green, putting green, de wedstrijdbaan en ook de par 3 baan gesloten. Maar dit hield de 10 fanatieke golfers die zich hadden ingeschreven niet tegen om toch naar de Goese Golf te komen. Na het ontvangst in het clubhuis kreeg de groep eerst een ‘snelle’ masterclass over de basishouding.

Op de driving range aangekomen stonden daar hole 10 t/m 18 uitgewerkt, deze 9 holes hadden alles te maken met chip/pitch oefeningen, waar in koppels van twee, punten verdiend konden worden. Na deze oefeningen snel naar binnen om even op te warmen en vervolgens naar de geïmproviseerde putting green (meer een minigolf parcours) te gaan.

Zoals op de foto’s te zien, leek het net of er op vrijdag avond een heftig feestje geweest is boven in de vergaderzalen.

Hier stonden hole 1 t/m 9 uitgewerkt, deze 9 holes hadden alles te maken met het oefenen van het putten. (met een stimp snelheid van 83 haha). Ook bij deze holes waren weer punten te verdienen. Zo hebben de koppels op iedere hole een score kunnen neerzetten.

Nadat alle holes gespeeld waren, hadden de golfers toch nog wat energie over om te helpen met het terugzetten van alle tafels, stoelen, paraplu’s, golftassen, bekertjes, matten etc. Nogmaals dank hiervoor!!

Alle scores zijn ondertussen berekend en er is bekend wie deze aangepaste par 3 instuif heeft gewonnen.

  • Op de eerste plaats zijn geëindigd: Erwin Slomp & Dorthe Schipperheijn
  • Op de tweede plaats zijn geëindigd: Wil Meijer & Han Snip
  • Op de derde plaats zijn geëindigd: Janny Westerhuis & Mieke Snip
  • Op de vierde plaats zijn geëindigd: Ida Vermeiden & Herman Sabmé
  • Op de vijfde plaats zijn geëindigd: Ine te Winkel & Marjan van Zweden

Al met al een geslaagde ‘aangepaste’ par 3 instuif! Heel graag tot de volgende editie, die zal plaats vinden op 3 maart 2018!! Tot dan!!

Jorn Vonck (golfinstructeur op zaterdag).