fbpx

Verslag maandbeker 2 september

Beste golfvrienden,

Met een opkomst van 18 deelnemers was de bezetting deze maand gelijk aan die van Augustus en toch wel wat aan de lage kant. Wij hopen dat dit de komende maanden een stuk hoger zal gaan worden, dat moet gaan lukken nu de vakantie periode achter ons ligt. Dus kom op mensen zet het in je agenda, regel alvast de oppas, verzet je andere afspraken en meld je alvast aan en doe gezellig mee!

Om 09.30 ging de eerste flight in cat. A van start met zoals wij de laatste tijd gewend zijn, heerlijk golfweer, al snel gevolgd door de overige flights. De baan lag er weer prima bij, mooie en steeds groener wordende fairways die weer een stuk zachter zijn.

De prijzen

Rond 14.30 zagen we de laatste flight arriveren op de green van hole 18 waardoor we, zoals gepland rond 15.00 over konden gaan tot de prijsuitreiking.

Cees begon zoals gebruikelijk eerst met de uitslagen van de neary’s, leary’s en de longest drives, allemaal goed voor een doosje ballen. Deze maand waren er geen two’s gevallen, dus worden de ballen aan het einde verloot onder de nog aanwezige deelnemers.

extra prijzen:

Laagste bruto score strokeplay cat.A: Sjaak Moerdijk

Neary cat. A/B dames: Jannie van Dommelen

Neary cat. A/B heren: Wim van Oeveren

Leary cat. A dames/heren: Marcel Westerhuis

Leary cat. B dames/heren: Ellen Janssen

Longest drive dames: Jannie van Dommelen

Longest drive heren: Anton Weekamp

Two’s: niet gevallen

Omdat ondergetekende schijnbaar toe is aan een leesbril (ligt echt niet aan jouw handschrift Jannie) was er even wat verwarring over wie nu nr. 1,2 of 3 was in cat. A, dit was echter al snel opgehelderd en gaat deze maand Sjaak Moerdijk met een mooie netto score van 74 (en dus geen 79) aan de haal met een waardebon en natuurlijk de parkeerplaats en was het uiteindelijk Anton Weekamp met 79 netto maar een betere laatste 9 holes, die genoegen moet nemen met een 2de plaats.

In cat. B was het al direct duidelijk, Sjaak Olivier die met een meer dan prima score van 38 Stb. punten zijn waardebon in ontvangst mocht nemen voor de eerste plaats en daarmee natuurlijk ook de parkeerplaats voor de komende maand tot zijn beschikking heeft, kan hij eindelijk naar eigen zeggen, zijn fiets kwijt. Leen de Rijder kwam met 31 Stb. punten uiteindelijk uit op een verdiende de 2de plek, alle winnaars gefeliciteerd.

Jaarbekers 2017

En dan…..(tromgeroffel)….. was het dan eindelijk toch tijd voor de uitreiking van de jaarbekers 2017. Door verschillende omstandigheden veel later dan gewenst en gepland, maar daarom niet minder verdiend en gegund.

Dames:

Bij de dames was het Tiny van Zweeden, die vorig jaar met een totaal score van 26 punten de jaarbeker en de felicitaties in ontvangst mocht nemen van Cees. De top 3 dames zag er in 2017 als volgt uit:

  1. Tiny van Zweeden – 26 punten
  2. Jannie van Dommelen – 21 punten
  3. Betsy Boutens – 13 punten

Heren:

Bij de heren is het Eric Kole met een totale score van 54 punten in 2017 die de beker in ontvangst kan gaan nemen, helaas al enkele maanden door blessureleed afwezig maar dit maken we nog wel goed als je er weer bij bent Eric! De top 3 heren zag er in 2017 als volgt uit:

  1. Eric Kole – 54 punten
  2. Sjaak Moerdijk – 46 punten
  3. Erwin Slomp – 45 punten

Informatie

De jaarstanden voor 2018 bijgewerkt t/m September, hangt aan het mededelingenbord tezamen met de volledige uitslag van maand September 2018.

Namens de commissie,

Erwin