Verslag maandbeker 8 oktober

Beste golfers,

Nadat de maandbeker in september niet door kon gaan in verband met te weinig deelnemers, was het aantal inschrijvingen nu gelukkig wel genoeg.

25 mensen hadden zich ingeschreven waarvan 2 zich helaas op de dag zelf moesten afmelden. In tegenstelling tot wat we gewend zijn was het weer ons deze keer niet gunstig gezind. Dat was ook wel te merken in de scores.

Het was prettig dat we Majorie en Jan-Tjeerd weer als deelnemers konden begroeten. Ook onze sterke Tiny was er weer bij.

Deze keer niet als “overall” winnaar maar wel met een andere prijs,waarover later meer.

In cat A was het Majorie die meteen weer toesloeg met een prachtige score van 90/73! Tweede was Frans die altijd wel een prijsje meepikt, 95/77. Op plaats 3 Sjaak met 96/82 , maar helaas door het kleine aantal deelnemers in de A cat. Geen doosje ballen voor hem. Volgende keer beter Sjaak.

In de B cat was het zeer spannend. Liefst 3 mensen met 31 punten nml. Rinus,Ellen en John. John had 15 op de laatste negen en Rinus en Ellen ieder 17. Op de laatste zes had Rinus 11 en Ellen 9. Derhalve Rinus op plaats 1 Ellen op plaats 2 en John op plaats 3.

De ” bijprijzen ” werden als volgt verdeeld:

Neary op hole 3 dames : Majorie

Neary op hole 3 heren : John

Leary op hole 6 cat B : Dick

Longest dames op hole 16 : Tiny

Longest heren hole 16 : Eric

Leary op hole 11 cat A is niet gevallen.

Laagste bruto score met 90 : Majorie

Na een geanimeerde prijsuitreiking , met enkele kwinkslagen van onze komische Cees(Kobin werd nog even op de hak genomen maar dat moet kunnen toch?) kwam er een einde aan een prettige golfdag met leuke spelers.

Graag tot 12 november. ( Zet het in je agenda Eric )

Namens de cie

Gerard

Wedstrijdverslagen