Verslag maandbeker 11 december

foto-1Het was weer een geslaagde dag, deze laatste maandbeker van het jaar. Goede opkomst met 32 deelnemers en als afsluiting een gezellig diner. Op deze slotdag van het jaar werd ook de jaarbekers uitgereikt. Voor de dames ging deze naar Mabel Rost en voor de heren naar Sjaak Moerdijk. Beiden van harte gefeliciteerd!!

Dan de uitslag;

A-categorie:
Winnaar van deze categorie was Frans Versantvoort met netto 72 slagen. Bovendien had Frans de beste bruto score, t.w. 91 slagen.
Tweede plaats werd ingenomen door Steef Rost met netto 77 slagen.
Derde plaats was voor Kees Meijer met netto 79 slagen.

B-C-categorie: Deze werd samengevoegd.
Eerste plaats voor Jan v.d. Weele met 35 stbf.punten. Een heel goede prestatie. Op de tweede plaats is geëindigd Martien Veekens met 33 punten, eveneens binnen zijn buffer gespeeld. De derde plaats was voor Mark Inja met 31 punten. Alle drie dus dicht bij elkaar geëindigd.

9-holes wedstrijd
Hier waren 6 deelnemers die zich hadden ingeschreven. Eerste plaats met een goede score van 16 stbf.punten werd Vincent van Oosterhout. Meteen gevolgd met 15 punten door Piet Janse.

Bijzondere prijzen:
Leary op hole 11 voor Categorie A
Heren: Joep Zoeteweij
Dames: Majorie Adriaansen

Longest op hole 16 voor Categorie A, heren:
Cat. A Sjaak Moerdijk
Cat. B Mark Inja.

De kaartjes van de overige bijzondere prijzen, waren op mysterieuze wijze verdwenen, zodat voor veel categorieën geen winnaar kon worden aangewezen. Om die reden werd besloten de prijzen te verloten. Ook werd er geen two geslagen, ook deze ballen werden verloot.

Eerstvolgende maandbeker op 8 januari 2017. Reserveer deze datum in de agenda!

Met sportieve groet

Steef Rost
namens de maandbekercommissie

foto-3

foto-2

Wedstrijdverslagen