fbpx

Verslag maandbeker 8 augustus

Beste golfers,

De weersomstandigheden waren enigszins tropisch te noemen met een gevoelstemperatuur van rond de 30 graden, en weinig tot geen wind. Maar ondanks dit en volop vakantietijd toch nog 18 deelnemers die zon, zee en strand verruilde voor een sportieve golfdag.

Na het inschrijven en in ontvangstnemen van de scorekaarten gingen de eerste spelers uit cat. A om 09:30 de baan in om rond 15:00 de laatste flight weer terug te verwelkomen in het clubhuis na 18 holes (hitte)golf en natuurlijk de kaartjes voor de ‘bijprijzen’ (bedankt Sjaak O.).

Het vaststellen van de nr. 1 & 2 in beide categorieën liet niet al te lang op zich wachten en we zijn dan ook zoals gepland om 15:30 overgegaan tot de prijsuitreikingen, deze keer geassisteerd door Marcel Westerhuis (ook jij nogmaals bedankt) i.v.m. afwezigheid van onze Cees die heerlijk van zijn vakantie aan het genieten is.

In cat. A was het nog even spannend tussen Sjaak Moerdijk en Bob de Smedt wie de 2de plaats zou hebben beide heren hadden namelijk 74 netto en laatste 9 holes waren ook gelijk (46) maar was het uiteindelijk Bob die met een betere laatste 6 (29) alsnog de 2de plek wist te bemachtigen. Kobing Lin ging met 72 slagen netto overduidelijk aan de haal met de eerste plaats en parkeerplaats, gefeliciteerd.

In cat. B was het Zhigi Hu die voor het eerst meedeed en met een aangepaste hcp 30 i.p.v. 55 de 2de plaats bezette met een score van 34 stb punten en was het Jan van der Weele die met een fantastische score van 42(!) stb punten de wedstrijd naar zich toe trok en natuurlijk ook weer de parkeerplaats voor een maand.

Verder waren er nog een aantal ‘bijprijzen’:

Laagste bruto score strokeplay cat. A: Tiny van Zweeden (87 slagen)

Neary op hole 3 voor cat A&B dames: Niet gevallen

Neary op hole 3 voor cat A&B heren: Bob de Smedt

Leary op hole 6 voor cat B dames/heren: Paul Arends

Leary op hole 11 voor cat A dames/heren: Erwin Slomp

Longest op hole 16 voor cat A&B dames: Heidi Vanderheijden

Longest op hole 16 voor cat A&B heren: Bob de Smedt

Two’s: Bob de Smedt (op hole 3)

 

De totale wedstrijd uitslag en het jaaroverzicht hangt beneden in de hal aan het mededelingenbord.

 

Namens de commissie

Erwin

OPROEP:

Met het wegvallen van 2 vaste commissieleden wordt het steeds lastiger om alles in stand te houden qua organisatie van de maandbeker. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op tijdelijke hulp van enkele deelnemers als dit nodig mocht zijn, maar we willen hierbij toch nog eens een herhaald verzoek doen of je misschien genegen bent deel te nemen in de commissie. Vele handen maakt licht werk en zorgt ook voor meer continuïteit die we graag willen behouden. Bij interesse neem dan gerust contact met ons op. Alvast bedankt!