Verslag Buddymiddag: Texas style 4 maart

Alweer de tweede buddymiddag van het jaar! In tegenstelling tot voorgaande edities hadden de weergoden deze middag vrijaf genomen. De kwaliteiten van de deelnemers konden maximaal benut worden oftewel: er waren geen excuses.

Zonder Marcel Westerhuis -uitgezonden naar tropische oorden- was het deze keer Marten van Heusden die de instructies mocht geven over de spelvorm Texas Scramble en de verantwoordelijke taken die de buddy’s hebben.

We mochten deze keer maar liefst 5 nieuwe deelnemers verwelkomen: Belia Koert, Melvin & Jan de Kok, Marja Geelhoed en Kobing Lin. Twee van hen gingen er zelfs met prijzen vandoor!

Wie vielen er in de prijzen?
De prijs voor de Neary dames, Ballen en Bonbons, door loting beslist omdat hij niet gevallen was, werd ontvangen door Ida Vermeiden en Henriette van Baaren.

De Neary Heren was voor Kobing Lin, die hiermee gelijk hoge verwachtingen zette voor de volgende editie. Hij ging blij naar huis met een prachtige bos bloemen en een doosje ballen.

De tweede prijs met 31 punten ging naar het team van Erwin Slomp, ex aequo eindigend met het team van Nelleke Moens, Marjan van Zweden en Jan de Kok. Als vaker, vraag ons niet hoe, weet Erwin toch altijd weer een prijs te veroveren. Joost de Goffau en Wil Meijer waren mede verantwoordelijk voor dit resultaat en cadeaubonnen waren hun deel.

De eerste prijs ging deze keer overtuigend naar het gouden trio Piet Janse, Lammy de Jong en natuurlijk Geert-Jan Tuyl met 28 punten. Hiermee wonnen zij een privéles, aangeboden door Golfschool De Goese Golf.

De Buddymiddag werd afgesloten met een heerlijk diner voor de mensen die nog wat langer wilden nagenieten. De Buddymiddag leeft als nooit te voren! 24 deelnemers aan het begin van het seizoen al, met maar liefst 10 deelnemers met handicap boven 36 waaronder 5 nieuwkomers! We zien al weer uit naar de volgende editie op 1 April met hopelijk nog meer deelnemers.

Namens het bestuur,
Marten van Heusden

Wedstrijdverslagen