Verslag buddymiddag 5 augustus op Karakter!

Wat was het weer een gezellige middag! Ineke van Zeyl, Agnes Janse en Martin van Kempen waren deze keer de enthousiaste debutanten die zeker en vast de smaak te pakken hebben gekregen. Agnes was zelfs al prijs winnaar! Het was sowieso een mooie dag voor destartende golfers. Onze meest succesvolle debutant van het jaar Winfried Fischer ontving ook deze keer weer een prijs en wel de eerste prijs 36+!

Deze editie ontpopte zich tot een ware vader en zoon strijd, zoals die eerder eigenlijk alleen in ‘Karakter’ van Bordewijk is beschreven. De jonge, ambitieuze, (maar hier echte) zoon Wouter van Heusden probeert ondanks de voortdurende tegenwerking van zijn ‘machtige vader’, Marten, te winnen. Uiteindelijk lukt het hem. Zei het met eenzelfde score van 21 punten. De jongeman was echter zo schrander om vooral op de laatste 6 holes zijn punten te scoren, en ging er zo met de duiten vandoor. Of hij er de volgende keer weer bij is?

De setting van dit koningsdrama was weer ideaal. Prachtig weer, prachtige greens die in de ochtend nog een hemels buitje te absorberen kregen. Maar liefst 32 deelnemers gingen om 3 uur de wei in onder een stralend zonnetje. Uiteraard
eindigden we allemaal op Hole 9 waar Marcel en Janny Westerhuis de uitreiking verzorgden.

Dan volgen hier de resultaten.
1e prijs HCP 36+: Winfried Fischer (15)
2e prijs HCP 36+: Agnes Janse (15)
3e prijs HCP 36+ Stella van Heusden (14)
1e prijs HCP mid: Wouter van Heusden (21)
2e prijs HCP mid: Marten van Heusden (21)
3e prijs HCP mid: Henk van den Brink (19 Best Buddy; Sjaak Moerdijk (20)
Second Best buddy; Cees De Jongh (16)

Overige prijzen
Neary Heren: Daan Langeberg
Leary Heren; Sjaak Moerdijk
Neary Dames: Marjan van Zweden
Leary Dames: Marianne van der Weele

De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. De editie van September belooft weer goed bezocht te worden dus schrijf tijdig in. De inschrijving is geopend. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen! En prijswinnaars zijn natuurlijk verplicht hun titels te verdedigen.

Tot ziens op 2 September 14.00 bij de volgende editie van de buddymiddag!

Namens het bestuur,
Marten van Heusden

Wedstrijdverslagen