Verslag buddymiddag 3 juni

Wat was het weer een gezellige middag! Met 4 nieuwe deelnemers, te weten Joke Mesu, Ron & Corry Berks en Inne Lambrecht. Samen met een groot deel van de harde kern sloegen ze af om 3 uur. De weersomstandigheden waren weer ideaal met een stevig windje hier en daar, dat voor verrassingen kon zorgen. Zoals aangekondigd in de nieuwe buddy-regels, kan je voortaan zelf kiezen om
qualifying te spelen. Ongeveer de helft deed dat ook maar gezien de scores is niemand gezakt. Wellicht wel hier en daar gestegen, maar dat had zeker geen relatie met de komende grotere wedstrijden, toch Erwin? Ook de mogelijkheid om te starten vanaf de tee/kleur naar keuze viel bij iedereen bijzonder in de smaak. Alles van Geel tot en met Oranje werd gekozen.

Dan volgen hier de resultaten.
Eerste prijs HCP 40+: Stella van Heusden, ex aequo met Joost de Goffau. Stella had net een puntje meer bij de laatste 6 holes.
Eerste Prijs HCP 30+: Jan Feijtel, Wat een comeback!
Best Buddy – ook wel Best Birdie te noemen deze keer: Cees de Jongh.

Overige prijzen
Neary Dames: Ine te Winkel
Neary Heren: Marcel Westerhuis
Leary dames: Stella van Heusden
Leary heren: Cees de Jongh

De prijsuitreiking werd verzorgd door Marcel Westerhuis en Marten van Heusden tijdens een goede borrel met uitstekende hapjes. Een select groepje bleef nog voor het heerlijke diner.

De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. De editie van juli belooft weer goed bezocht te worden dus schrijf tijdig in. De inschrijving is geopend. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen!

Namens de wedstrijdcommissie,
Marten van Heusden

Wedstrijdverslagen