fbpx

Buddymiddag 21 september

Het was weer een mooie zaterdagmiddag! Heerlijke temperaturen, prachtig groene baan en 23 deelnemers. We mochten deze keer maar liefst 3 debutanten verwelkomen, de heren Kamerling, van den Berg en van de Voorde. Dat de deelnemers aan de Buddymiddag zich niet zo maar uit het veld laten slaan bleek ook deze keer. Ondanks de voorspelde regen verscheen iedereen bij zijn teebox met de kleur van zijn of haar keuze.

De middag deed precies dat wat we van een Buddymiddag verwachten. Succes hebben en leren van een ander terwijl je gezellig je weg vindt door de baan.

Op hole 19 wordt vervolgens in spanning afgewacht wie deze keer de prijswinnaars zijn. Bij de Buddymiddag telt immers niet de hoogste score alleen. Wat wel telt? Dat blijft een goed bewaard geheim binnen de commissie die dan ook iedere keer met een verrassende prijsuitreiking komt.

De resultaten:

·         Neary Dames: Werd verloot en gewonnen door Jannie van Dommelen

·         Leary Dames: Majan van Zweden

·         Neary Heren: Herman Salomé

·         Leary Heren; Marten van Heusden

De hoofdprijzen gingen naar:

Eerste plaats: Bob de Smedt               19 punten

Vierde plaats: Hanny van Sand           15 punten

Zevende plaats; Gabriel van Bortel     14 punten

Tiende plaats: Jannie van Dommelen 10 punten

De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. Wil jij ook eens een golfles winnen, een doosje ballen of wat andere zaken leuk en lekker? Schrijf je dan snel in voor de volgende Buddy middag! 20 oktober verzamelen om 14.00, Tee time 15.00. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen! Prijswinnaars zijn natuurlijk verplicht hun titels te verdedigen!

 

Tot ziens op 20 oktober augustus om 14.00 bij de volgende editie van de Buddymiddag!

 

Namens het bestuur, Marten van Heusden