fbpx

Verslag Buddymiddag 20 Oktober

“Beat the BOB!”

Het was weer een mooie zaterdagmiddag! Heerlijke temperaturen, prachtig groene baan en 21 deelnemers aan de afslag. Iets minder dan we gewend zijn maar veel vaste deelnemer genoten deze keer van hun herfstvakantie. Toch waren er ook deze keer weer eerstelingen. Welkom Jan en Nel Siereveld we hopen dat jullie het leuk vonden.

2018 staat in het teken van BOB. De buddy middag is natuurlijk geen wedstrijd, maar toch zijn er voor bijzondere verrichtingen aantrekkelijke prijzen en dit jaar gingen die toch wel heel vaak naar BOB. Inderdaad we hebben het over de Smedt. Zijn hegemonie werd deze keer stijlvol doorbroken door….jawel Bob, Maar dan heet deze Bob van den Boom. Een derde plaats, de Neary en ook de Best Buddy prijs waren zijn deel. Mooi werk Bob!

Op hole 19 wordt vervolgens in spanning afgewacht wie deze keer de prijswinnaars zijn. Bij de buddymiddag telt immers niet de hoogste score alleen. Wat wel telt? Dat blijft een goed bewaard geheim binnen de commissie die dan ook iedere keer met een verrassende prijsuitreiking komt.

De resultaten:

    • Neary Dames: Greet Schildermans
    • Leary Dames: Stella van Heusden
    • Neary Heren: Bob van den Boom
    • Leary Heren; Gert Jan Groen
    • De hoofdprijzen gingen naar:

– Eerste plaats: Gert Jan Groen – 24 punten
– Tweede plaats: Greet Schildermans – 20 punten
– Derde plaats: Bob van den Boom – 19 punten (Best Buddy)
– Vierde plaats: Sjaak Olivier – 17 punten

Wil De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. Wil jij ook eens een Golf les winnen, een doosje ballen of wat andere zaken leuk en lekker? Schrijf je dan snel in voor de volgende Buddy middag! 17 November Verzamelen om 13.00, Tee time 14.00. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen! Prijswinnaars zijn natuurlijk verplicht hun titels te verdedigen!

Tot ziens op 17 November om 13.00 bij de volgende editie van de buddymiddag!

Namens het bestuur, Marten van Heusden