fbpx

Verslag Buddymiddag 19 januari

Wat kan de Winter mooi zijn. Het moest alleen niet zo koud wezen. Trappelend van ongeduld of de kou, daar wil ik even vanaf zijn gingen ook dit keer weer ruim 20 deelnemers de baan in. Uiteraard kregen we eerst nog even uitleg van onze golfgrootmeester Marcel Westerhuis. De nieuwe regels en niet in het minst hoe te handelen onder deze winterse baancondities ! Deze keer mochten we alweer twee nieuw deelnemers verwelkomen. Joute v/d Meij en Gert Degenaers. Gert had zowaar bijna de Neary, maar een niet nader te noemen landsman van hem ging er uiteindelijk mee vandoor.

Zonder afmeldingen en spelend in een lekker tempo kwamen de deelnemers moe maar voldaan om 4 uur weer terug op hole 19. Je zou verwachten dat daar warme chocolade geschonken moest worden. Maar niet voor deze diehards. Met zijn allen aan de bar, een fris wijntje een lekker biertje en de speciale Buddymiddag verrassing, een tartaar van mesheft was het enig wat nodig was om het herstel te bevorderen.

In de wintermaanden spelen we Texas Scramble met wat leuke extra’s zoals deze keer een Neary en de Team Leary. Bij de Buddymiddag telt immers niet de hoogste score alleen. Wat wel telt? Dat blijft een goed bewaard geheim binnen de commissie die dan ook iedere keer met een verrassende prijsuitreiking komt.

De resultaten:
• Neary Dames: Wil Meijer
• Neary Heren: Bob de Smedt
• Team Leary; Bob de Smedt, Ida vermeiden en Wil Meijer

De hoofdprijzen gingen naar:
Eerste plaats: Team Bob de Smedt, Ida vermeiden en Wil Meijer
Tweede plaats: Team Leen de Rijder, Mieke Snip en Ronny Meeus

De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. Wil jij ook eens een Bos bloemen winnen, een doosje ballen of wat andere zaken leuk en lekker? Schrijf je dan snel in voor de volgende Buddymiddag! 15 december. We verzamelen om 13.00, Tee time 14.00. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen! Prijswinnaars zijn natuurlijk verplicht hun titels te verdedigen!

Tot ziens op 16 februari om 13.00 bij de volgende editie van de Buddymiddag!

Namens het bestuur, Marten van Heusden