fbpx

Verslag Buddymiddag 18 mei

Beste golfers,

Een memorabele Buddymiddag deze keer met niet alleen heel mooie scores voor velen, maar ook veel aanmoediging voor anderen. Mij is toch vooral de herrijzenis van  Leen de Rijder opgevallen. Als een ware feniks stopte hij zijn Handicapneergang met 4 schitterende pars. Het is dat 2 strepen hem van een absolute topscore afhielden, maar hij maakte duidelijk dat Leen terug is!

De middag deed precies wat we van een Buddymiddag verwachten. Plezier hebben en leren van een ander terwijl je gezellig je weg vindt door de baan, alhoewel Kenneth daar wat andere gedachten over had. Ik weet zeker dat de score van zijn partner Greet hem zeker zal aanmoedigen de volgende keer weer in de prijzen te vallen.

Op hole 19 werd in spanning afgewacht wie deze keer de prijswinnaars zijn:

Bijzondere verrichten:

  • Leary Dames: Anne Marie de Bruyne
  • Leary Heren: Bob de Smedt
  • Neary Dames: niet gevallen, verloot naar Stella van Heusden
  • Neary Heren: niet gevallen, verloot naar Piet Janse
  • Longest Dames: Anne Marie de Bruyne (‘de fairway was te kort’)
  • Longest Heren: Joost de Goffau (‘who else’)

De Top 3 (of 4):

  1. Greet Schildermans (23 punten)
  2. Marten van Heusden (22 punten)
  3. Leen de Rijder (20 punten)
  4. Marianne van der Weele (17 punten)

De Buddymiddagen zijn er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. Wil jij ook eens een golfles, een doosje ballen of wat anders leuks of lekkers winnen? Schrijf je dan snel in voor de volgende Buddymiddag. Deze wordt gehouden op zaterdag 15 juni. Verzamelen om 15:00 uur en afslaan om 16:00 uur. Oude getrouwen, toffe buddies maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen! Prijswinnaars zijn natuurlijk moreel verplicht hun titels te verdedigen!

Tot ziens op 15 juni bij de volgende Buddymiddag!

Namens het bestuur, Marten van Heusden