fbpx

Verslag buddymiddag 18 januari 2020

De eerste Buddymiddag van 2020 startte met een deelnemersveld van 23 golfers. Ook een nieuwe beginnende golfer, Frans Waltman, speelde mee.

De weersomstandigheden waren perfect; weinig wind en een aangename temperatuur. Na het bekende praatje gingen de golfers zich gereedmaken voor de wedstrijd. Er waren 2 flights van 4 spelers en 5 flights van 3 spelers. De wedstrijdvorm was een Texas Scramble Stableford.

Er was een Neary op hole 3 en een Longest op hole 4 voor dames en heren apart. En, of het toeval of geluk was, de prijzen van de Neary en Longest werden gewonnen door golfers in de laatste flight per hole.

Neary Dames:  Niet gevallen                   Longest Dames: Hanneke van Marmeren

Neary Heren:  Frans Waltman                  Longest Heren: Niels Veekens

Na binnenkomst werden de kaarten ingeleverd en gecontroleerd.

Op de eerste plaats eindigden er 3 teams met 20 punten na het controleren en tellen van de punten op de laatste 6 holes en zelfs na de laatste 3 holes , kwamen de uiteindelijke winnaars tevoorschijn. Dit zijn geworden:

  • 2de plaats was het team van Anne Marie de Bruijne, Sjaak Olivier en Ida Vermeiden (met op de laatste 3 holes 6 punten).
  • 1ste plaats was het team van Leen de Rijder, Mieke Snip en Piet Janse (met op de laatste 3 holes 7 punten).

De Buddymiddagen zijn er voor de gezelligheid en om beginnende golfers onder begeleiding van een ervaren golfer kennis te laten maken met de etiquette en regels op een wedstrijdbaan. Wilt u ook weleens een golfles, een doosje ballen of wat anders leuks of lekkers winnen? Schrijft u zich dan in voor de volgende Buddymiddag!

De volgende Buddymiddag is op zaterdag 15 februari en start om 14:00 uur,

Namens de Commissie: Marcel , Janny Westerhuis en Peter Hofman.