fbpx

Buddymiddag 18 augustus

Met een opkomst van 28 enthousiaste deelnemers was de augustus editie van de Buddymiddag weer prima bezet, ondanks de afwezigheid van enkele “vaste” buddies/spelers i.v.m vakanties en werk. Ook 2 nieuwe deelnemers om te mogen begroeten.

Over het weer kunnen we kort zijn; niet te warm , droog en een zacht briesje, uitstekend en lekker golf weer dus.

Zoals gebruikelijk tijdens de Buddymiddag werd eerst een korte uitleg gegeven over de wedstrijdvorm en extra prijzen die er te winnen zijn. Daarnaast ook aandacht over hoe we graag zien dat de middag zal gaan verlopen: tempo houden en bij twijfel tijdig een “provisionele” bal spelen en probeer waar mogelijk “ready golf” toe te passen. Dit alles helpt enorm om bij een shotgun alles vlot te laten verlopen en ontstaan er geen onnodige opstoppingen in de baan.

Om 15:30 gingen alle 9 flights vol goede moed richting de tees om daar gereed te staan zodra er gestart kon worden . En het moet worden gezegd, alles verliep vlotjes en zonder noemenswaardige vertragingen kwamen de deelnemers zo rond 18:15 weer binnen druppelen.

Na het inzamelen van alle scorekaarten kon er begonnen worden met het vaststellen van de winnaars en wie er het beste presteerde op de holes met de extra prijzen, de commissie had nog wel even wat extra rekenwerk voor Cat A , er waren nml behoorlijk wat gelijke scores, en daarnaast waren er ook al een aantal ( winnende ) deelnemers vertrokken en hiermee een eventueel aanspraak op prijzen laten vervallen waardoor er e.e.a doorgeschoven moest gaan worden.

 

Onderstaand de uiteindelijke uitslag.

Extra prijzen:

  • Neary Dames ; Wil Meijer
  • Neary Heren ; Evert v/d Kaay ( afwezig prijs verloting)
  • Leary Dames ; Marjan van Zweden
  • Leary Heren ; Leen de Rijder

Cat A ex HCP 0- 32

  1. Janny Westerhuis 17 pnt ( L6 -12 )
  2. Marjan van Zweden 17 pnt ( L6 – 11)
  3. Bob van den Boom 15 pnt  ( L6 – 13 , L3 -8 )

Cat B ex.HCP 31.1 en hoger

  1. Dorthe Schipperheijn 20 pnt
  2. Peter Hofman 18 pnt
  3. Greet Schildermans 13 pnt

Als laatste was er ook nog eens een verloting van een golfles welke gewonnen werd na een verloting uit alle aanwezige score kaarten : Greet Schildermans.

De buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. De editie van 22 September (let op ! deze keer de 4de zaterdag van de maand ) belooft weer goed bezocht te worden dus schrijf je tijdig in. De inschrijving is geopend , uude getrouwen, toffe buddies, maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen.

De prijswinnaars nogmaals gefeliciteerd , jullie zijn natuurlijk wel verplicht om je titel in september te verdedigen.

Tot ziens op 22 september om 15.00 uur bij de volgende editie van de Buddymiddag.

Namens de commissie; Janny Westerhuis

P.S. Erwin Slomp, bedankt weer voor de grote ondersteuning en dit mooie verslag.