fbpx

Verslag Buddymiddag 17 november

Ja hoor alweer een mooie zaterdagmiddag! Toegegeven de temperatuur kon beter maar op onze prachtig groene baan gingen we met een vol veld van maar liefst 32 deelnemers om precies 2 uur van start. We ontvingen 6 nieuwelingen deze keer. De familie Huisman mocht gelijk als buddy aan de slag. Dank hiervoor Ammerens en Martin! Jan Eversdijk, Peter Koelemij, Moniek van Nieuwkerk en Linda de Ruiter completeerden het veld van nieuwkomers. We zien jullie volgende keer er graag weer bij.

In de wintermaanden spelen we Texas Scramble met wat leuke extra’s zoals deze keer een Neary en de Longest. Op hole 19 wordt wachten we vervolgens in spanning maar onder het genot van een hapje en een drankje af wie deze keer de prijswinnaars zijn. Bij de buddymiddag telt immers niet de hoogste score alleen. Wat wel telt? Dat blijft een goed bewaard geheim binnen de commissie die dan ook iedere keer met een verrassende prijsuitreiking komt.

De resultaten:

·         Neary Dames: Niet gevallen helaas!

·         Longest  Dames: Annemarie de Bruyne *Who Else….” Zou Mr Clooney zeggen.

·         Neary Heren: Jan “The Everest” Eversdijk

·         Longest Heren; Peter Hofman

·         De hoofdprijzen gingen naar:

Eerste plaats: Team Martin Huisman

Tweede plaats: Team Tim Nieuwdorp

Derde plaats; Team Henk van den Brink

 

OPROEP!

Wat zou het fantastisch zijn als we het jaar kunnen afsluiten met weer zo’n grote groep fantastische en sportieve golfers. Dit jaar hebben we al 90 unieke deelnemers mogen ontvangen die ieder gemiddeld 3 keer meededen. Stel je voor dat al die 90 Toffe golfers zouden komen bij de volgende editie in december en liefst nog meer nieuwelingen dan deze keer wat zou dat fantastisch zijn. Schrijf je tijdig in!

De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. Wil jij ook eens een bos bloemen winnen, een doosje ballen of wat andere zaken leuk en lekker? Schrijf je dan snel in voor de volgende Buddymiddag op 15 december. We verzamelen om 13.00, tee time 14.00. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen! Prijswinnaars zijn natuurlijk verplicht hun titels te verdedigen!

Tot ziens op 15 december om 13.00 bij de volgende editie van de Buddymiddag!

Namens het bestuur,

Marten van Heusden