fbpx

Buddymiddag 16 juni

Wat was het weer een gezellige middag! Maar liefst 23 deelnemers gingen om 4 uur de baan  in onder een stralend zonnetje. De debutanten van deze editie hebben hun best gedaan een van hen ging zelfs met een prijs er van door. Welkom, Familie Nijs, Jean Pierre Marinus, Herman Salomé en Dorthe Schipperheijn, Welkom!

Na het introductie praatje waarin de teamindeling werd toegelicht en nog eens de regels en etiquette voor het spelen in deze snelle baan werden uitgelegd kon iedereen de baan in op weg naar zijn tee box.

De middag zelf deed precies dat wat we van een buddymiddag verwachten. De resultaten lagen heel dicht bij elkaar in de top en er waren er ook die duidelijk de oefening nodig hadden…myself included. Het was weer een gezellige wedstrijd met veel tips en een close finish.

Uiteraard komen er altijd een paar boven drijven die hun groei of leidende rol  bevestigd kregen op Hole 19 waar Janny en Marten hen de prijzen konden uitreiken

De resultaten:

·         Neary Heren: Daan Langenberg

·         Leary Heren; Wouter van Heusden

·         Neary Dames: Ida Vermeiden

·         Leary Dames: Jannie van Dommelen

·         Punten klassement:

1.    Kenneth van Noten

2.    Jean Pierre Marinus (debutant)

3.    Bob van den Boom

 

De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. De editie van 14 Juli! belooft weer goed bezocht te worden dus schrijf tijdig in. De inschrijving is geopend. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen! EN prijswinnaars zijn natuurlijk verplicht hun titels te verdedigen

Tot ziens op 14 Juli om 15:00 bij de volgende editie van de buddymiddag!

Namens het bestuur, Marten van Heusden