fbpx

Verslag Buddymiddag 16 maart

Het was weer een mooie zaterdagmiddag! DROOG! Ja het kan, beetje winderig, maar de 15 dartele deelnemers lieten zich hier niet door weerhouden. De middag deed precies dat wat we van een Buddymiddag verwachten. Plezier hebben en leren van een ander terwijl je gezellig je weg vindt door de baan. Geen Hole-In-One deze keer, maar de scores waren er niet minder om.

Op hole 19 werd in spanning afgewacht wie deze keer de prijswinnaars waren. Bij de Buddymiddag telt immers niet de hoogste score alleen.

De resultaten:

  • Neary dames: niet gevallen (met verloting gewonnen door Greet Schildermans)
  • Leary: Team…..ja, daar is ie weer…..Bob de Smedt met Joke Mesu en Marten van Heusden
  • Neary: Jan Matthijsen
  • Puntenprijs: Team Joop Mailuhu met Jan Matthijsen en Ronny Meeus
Prijswinnaars van de Buddymiddag 16 maart

Dit was alweer de laatste Buddymiddag van deze winter. Vanaf volgende keer spelen we weer individueel Stableford waarbij je zelf mag kiezen of je Qualifying speelt of niet.

De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. Wil jij ook eens een Golfles, een doosje ballen of wat leuks of lekkers winnen? Schrijf je dan snel in voor volgende Buddymiddag! 20 april verzamelen om 15:00 uur, Teetime om 16:00 uur. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen! Prijswinnaars zijn natuurlijk moreel verplicht hun titels te verdedigen!

Tot ziens op 20 april om 15:00 uur bij de volgende editie van de Buddymiddag!

Namens het bestuur,
Marten van Heusden