fbpx

Verslag Buddymiddag 16 februari

Beste golfers,

Het was weer de derde zaterdag van de maand en dat betekende weer een Buddymiddag op De Goese Golf. De weersomstandigheden waren weer geweldig: mooie blauwe lucht en een zonnetje. Of het een warme-truiendag of een rokjesdag was, waren de meningen over verdeeld. Er was weer een mooie opkomst van spelers en er waren 3 nieuwe deelnemers: Mees van Wijngaarden, Jaap Paauwe en Erik van Duuren. Van harte welkom en hopelijk zien we jullie 16 maart weer. Na het bekende praatje en het pakken van de spullen gingen de spelers rond 13:45 uur naar de holes.

Er waren ook weer extra prijzen te verdienen: een Neary op hole 3 voor de Dames en Heren apart en een Leary op hole 6. De Neary voor de dames is niet gevallen en deze prijs werd verloot onder de aanwezige dames. De loting werd gewonnen door Anne-Marie de Bruijne. De Neary voor de heren is wel gevallen: Joop Mailuhu lag met een geringe afstand van de vlag maar deze werd fantastich verbeterd door Kenneth van Noten met een Hole-In-One!


De Team-Leary werd gewonnen door het team van Leen de Rijder, Ammerens Huisman en Jan Eversdijk.

De hoofdprijzen gingen deze week naar de volgende teams met een gelijk aantal Stableford punten van 23. Na veel rekenwerk van de commissie was de uitslag als volgt:

1e plaats team: Martin Veekens, Han Snip, Ronny Meeus en Kenneth van Noten.
2e plaats team: Joop Mailuhu, Peter Koelemij en Erik van Duuren.


Graag iedereen weer tot ziens op de volgende editie van de Buddymiddag op 16 maart!