fbpx

Buddymiddag 14 juli

Wat een mooie zaterdagmiddag! Heerlijke temperaturen, knalharde baan en maar liefst 32 deelnemers. Met debutant Gert-Jan Groen in ons midden startten we om 4 uur voor een leuke middag met wat later zou blijken 8 deelnemers die hun handicap verlaagden.

Na het introductie praatje door Marcel Westerhuis waarin de teamindeling werd toegelicht en nog eens de regels en etiquette voor het spelen in deze snelle baan werden uitgelegd kon iedereen de baan in op weg naar zijn tee box.

De middag zelf deed precies dat wat we van een buddymiddag verwachten. Succes hebben en leren van een ander terwijl je gezellig je weg vindt door de baan.

Uiteraard komen er altijd een paar boven drijven die hun groei of leidende rol  bevestigd kregen op Hole 19 waar Marcel en Marten hen de prijzen konden uitreiken

De resultaten:

·         Neary Dames: Corry berks

·         Leary Dames: Jannie van Dommelen

·         Neary Heren: Niet gevallen

·         Leary Heren; Jan vean der Weele (met een Birdie!)

 

Punten klassement Categorie A

1.    Henk de Bink (20)

2.    Betsy Boutens (20)

3.    Marjan van Zweden (19)

 

Punten klassement Categorie B

1.    Joost de Goffau (23)

2.    Cory berks (20)

3.    Lukas Overdevest (16)

Aanmoedigingsprijs: Joris Kolff die ook nog eens de verloting won van de Leary prijs!

De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. De editie van 18 augustus belooft weer goed bezocht te worden dus schrijf tijdig in. De inschrijving is geopend. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen! EN prijswinnaars zijn natuurlijk verplicht hun titels te verdedigen.

Tot ziens op 18 augustus om 15:00 bij de volgende editie van de buddymiddag!

Namens het bestuur,

Marten van Heusden