Verslag Buddymiddag 1 April

De derde buddymiddag van het jaar! En wat een fraaie editie was het deze keer. Schitterend weer, goed gezelschap, fraaie scores, heerlijke happen en natuurlijk fantastische aanmoedigingsprijzen.

1 April was blijkbaar een dag van verplichtingen elders of wellicht zelfs de grote schoonmaak. We hadden “slechts” 18 deelnemers met twee debutanten, Peter Vuijk en Saskia Campert. Ze lieten allebei blijken dat het voor herhaling vatbaar was! Ook Marcel Westerhuis was aanwezig, net terug uit Dubai. Geruchten gingen dat hij daar met zijn Arabische vrienden aan een plan werkt om golfbanen over te nemen. Hijzelf liet hier echter niets over los.

Het valt op dat de familie van der Weele regelmatig in de prijzen valt. Uiteraard puur op kwaliteit maar toch… Op zoek naar andere volstrekt niet ter zake doende verklaringen, zijn we er achter gekomen dat de familie naam geduid wordt als “type oppervlaktewater, ontstaan door afgraving of dijkdoorbraak”. Kijk als je dit achter je naam hebt staan heb je op een golfbaan natuurlijk direct een voordeel; het water is duidelijk een vriend van de familie.

Tot zover deze onzin, dan nu de prijzen! U heeft al een vermoeden:

  • Neary Heren: Peter Vuijk, beloond hievoor met bloemen en ballen
  • Longest Heren: Leen de Rijder, ontvanger van ballen en een verrassing
  • Eerste prijs: Wouter van Heusden, onze jongste deelnemer. Hij ontving een privéles, aangeboden door Golfschool de Goese Golf en de oproep toch snel leeftijdsgenoten mee te nemen naar de Buddymiddag
  • Best Buddy: Jan van der Weele, ging er vandoor met een fraaie weekend tas
  • Leary Dames: Marianne van der Weele, dat was wel wat ballen waard.
  • Longest Dames: Marianne van der Weele, werd hiermee trotse bezitter van een fraaie golf paraplu

De prijsuitreiking werd verzorgd door Janny en Marcel Westerhuis tijdens een goede borrel met uitstekende hapjes. Een select groepje bleef nog voor het heerlijke diner. De Buddymiddag is er voor de gezelligheid en om van elkaar te leren. De editie van 6 mei belooft zeer goed bezocht te worden. Schrijf je daarom tijdig in. Oude getrouwen, toffe buddy’s maar zeker ook nieuwelingen zien we graag komen!

Namens het bestuur, Marten van Heusden

Wedstrijdverslagen