fbpx

Panoramazaal

vergaderen in zeeland goes

Rust, ruimte, sfeer en uitzicht over de mooie golfbaan: welkom in de Panoramazaal.

Vanaf het aangrenzende dakterras kunt u een golfbal afslaan naar de green van hole 9. De verlichting in de Panoramazaal is aan te passen aan uw gewenste sfeer.

Boardroom

Vergaderlocatie zeeland

Een klassieke boardroom met luxe stoelen en innovatieve verlichting.

Vergaderen in deze landelijke, inspirerende omgeving kan maar één ding betekenen: hier komen de beste ideeën en beslissingen tot stand.

Golfclinic

Banners nieuwe website (9)

Vergaderen, teambuilding of uw klanten in de watten leggen met een volledig verzorgde dag op de golfbaan.

Laat één van onze golfprofessionals een golfclinic verzorgen voor ervaren of onervaren golfers. Een golfclinic is ook uitermate geschikt als bedrijfsuitje voor uw personeel!

Vergaderen op een inspirerende locatie

De Goese Golf is uitermate geschikt als accommodatie voor grotere groepen.

Tijdens uw verblijf op De Goese Golf kunt u gratis parkeren en gebruikmaken van gratis wifi in het hele complex. Voor minder valide gasten is er een lift aanwezig tot in het restaurant.

Naast de mooi verlichte en comfortabel ingerichte vergaderruimtes bieden wij u een ruime brasserie met prachtig uitzicht over de golfbaan. De Goese Golf is de ideale plek voor een heerlijke lunch of diner met klanten of uw team.

Overnachten

Wilt u meerdere dagen in Goes verblijven? Goed idee! Wij werken samen met enkele gerenommeerde hotels in Goes en in de prachtige provincie Zeeland.

Overnachten