fbpx

Voordelig golfen & mosselen eten in Zeeland

Het mosselseizoen is weer begonnen en dat betekent dat u vanaf maandag 15 juli kunt genieten van een heerlijk mosselarrangement. De Goese Golf is gelegen aan de Oosterschelde; de plek waar de beste Zeeuwse mosselen worden gekweekt. Deze heerlijke verse mosselen kunt u proeven met het mosselarrangement: de perfecte combinatie van lekker eten en gezellig golfen in Goes. Het arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte patisserie
  • Greenfee: 18 of 9 holes wedstrijdbaan
  • Diner: verse Zeeuwse mosselen met frites en salade

Ervaar waar Zeeland beroemd om is! Boek uw starttijd gemakkelijk online via onderstaande link of door te bellen naar: 0113 – 229 557. Dit arrangement dient uiterlijk 1 dag voor uw bezoek geboekt te zijn. Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties / kortingen.

9 holes & diner€59,00
18 holes & diner€87,00

Combineer uw golfdag met een bezoek aan Yerseke!

De Goese Golf ligt op 15 minuten rijden van Yerseke. Combineer uw golfdag met een bezoek aan hét vissersdorp van Zeeland. Hier kunt u de oesterputten en de havens bekijken, en het Oosterscheldemuseum bezoeken. Ook de Nederlandse Mosselveiling bevindt zich in Yerseke. Bekijk de website van Yerseke Promotie voor meer informatie.