Menukaart

Benieuwd naar onze menukaart? Maak hieronder uw keuze.

Lunch

Diner

Borrel

Broodgerechten
Tosti ham/kaas met Zeeuwse ketchup3,95
Meergranenbol met Zeeuwse kaas en mosterdcrème6,25
Plankje met vissoep, boerenbrood met gerookte zalm en een garnalenkroketje9,95
Pistolet met dungesneden runderlende en truffelmayonaise6,95
Panini sandwich met gemarineerde kippendij, geitenkaas en pesto6,75
Twee garnalenkroketten van "De Ambachterie" op brood10,50
Clubhouse sandwich met kip, ei, bacon, kaas en frites9,00
Zeeuwse hamburger met frites12,50
Maisbroodje met pulled pork en crudités6,95
Twee kroketten van “De Ambachterie” met brood8,00
Plank met saté en toebehoren14,95
Eigerechten
Omelet van 3 scharreleieren, keuze uit ham, kaas of champignons8,95
Uitsmijter van 3 scharreleieren keuze uit ham, kaas, spek, carpaccio of rosbief8,85
Omelet van 3 scharreleieren met keuze uit ham, kaas of champignons 8,95
Salades
Salade met gerookte zalm en makreel, schelpdieren en limoendressing10,50
Salade ‘De Goese Golf’ met ijsbergsla, brie, champignons en spek9,95
Salade met in bierbeslag gebakken scampi`s 9,95
Salade met lauwwarme geitenkaas, spek en mosterd-vijgendressing9,95

Voorgerechten
Soep van jonge doperwtjes, pancetta en mascarpone6,50
Bisque met Hollandse garnalen6,95
Charcuterieplank met dressing van zwarte knoflook (2 personen)17,50
Dun gesneden runderlende met rucola en aceto balsamico9,75
Salade met gegrilde tonijn, espuma van wakame en sesamchips9,95
Hoofdgerechten
Kipsaté van de grill met frites, kroepoek en zoetzuur van komkommer14,95
Gegrilde harderfilet, coquilles, zwarte tagliolini en schelpdierensaus16,50
Zeeuws lamsfilet met asperges, balsamico en saus van zwarte knoflook22,50
Diamanthaas met jus van kalf, chocolade en mint17,95
Sliptong met schuimige witte wijnsaus en Hollandse garnalen22,50
Tajine gevuld met cous-cous, kikkererwten, seizoensgroente en schapenkaas13,95
Plateau van de Chef:
Warm gerookte zalm, garnalen, schelpdieren, gamba's, coquilles, oesters, ansjovis
(seizoensgebonden)
Dagprijs
* Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur
Dessert
Fantasie van rood fruit6,95
Chef's dessert : chocolade, rozen, kardemom en sinaasappel6,95
Creatie van drop, karamel en mango6,95

Borrelgarnituur
Jonge boerenkaas met Zeeuwse mosterd4,95
Old Amsterdam met mosterd van groene kruiden5,50
Mini frikandellen (10 stuks)5,50
Garnalenstaartjes (8 stuks)6,85
Bitterballen van "De Ambachterie" (8 stuks)7,25
Mix bittergarnituur (6 stuks)8,40
Borrelplank 'De Goese Golf'12,75
Borrelplank met assortiment van Zeeuwse kazen en worst9,50
Borrel arrangementen
High wine19,95
High beer19,95
Oesters
Zeeuwse platte naturel3,25
Zeeuwse platte met rode wijnazijn en sjalot3,25
Zeeuwse platte gegratineerd3,25