fbpx

Menukaart

Benieuwd naar onze menukaart? Maak hieronder uw keuze.

Lunch

Diner

Borrel

Lunchgerechten
Tosti ham/kaas met Zeeuwse ketchup4,50
Zeeuwse pistolet met kaas van "Schellach" en chutney van het seizoen6,75
Zeeuws brood met een Zeeuwse geitenkaas uit Kwadendamme, Duroc spek, ui, champignons, pijnboompitten en rode pesto 8,00
Zeeuws brood carpaccio met basillicum-dressing, pijnboompitten en overjarige kaas8,25
Zeeuwse groentebagel met biologische pulled pork in
een Zeeuwse tomatensaus
8,50
Twee kroketten van 'De Ambachterie', brood of frites9,00
Poké bowl met Zeeuwse kip, rauwkost, edamame, mango
en een dressing van sriracha
8,75
Poké bowl met verse zalm, rauwkost, edamame, sesamzaad
en een dressing van ponzu en hoisin
9,75
Omelet van 3 scharreleieren10,00
Uitsmijter van 3 scharreleieren10,00
Clubhouse sandwich "De Goese Golf"11,00
Visplankje met vissoep, garnalenkroket en gerookte zalm12,00
Twee garnalenkroketten van "De Ambachterie", brood of frites13,50
Salades
Marokkaanse vegetarische salade: parelcouscous, geitenkaas, granaatappel en een dressing van ras el hanout 9,00
Salade De Goese Golf: Zeeuwse casselerrib ,Duroc spek, champignons ,frisse rauwkost en Zeeuwse kaas 10,00
Vissalade met gerookte zalm, rivierkreeftjes,
scampi in kruidenolie en cocktailsaus
12,75
Speciaal aanbevolen
De Goese Golf plank voor 2 pers.25,50
Diverse bereidingen met vlees,
vis, schaal- en schelpdieren.
Geserveerd met Zeeuws brood
en diverse boters en oliën.

Voorgerechten
Chef's wisselende vegetarische dagsoep7,00
Rijkelijk gevulde Zeeuwse vissoep7,50
Bisque van rivierkreeftjes, room en cognac8,50
Mille-feuille met Zeeuwse geitenkaas, gekonfijte tomaat,
gepofte rode ui en een gel van dadels en balsamico
9,00
Carpaccio van Zeeuwse runderlende, basilicumdressing, pijnboompitten en Zeeuwse overjarige kaas 10,50
Tartaar van kalf, spianata romana, gel van abrikoos en sumak,
groene kruidenmosterd en dressing van zongedroogde tomaat
11,50
Samenstelling van vlees, vis, schaal- en
schelpdieren voor 2 personen
25,50
Hoofdgerechten
Tricolore van couscous met Zeeuwse jong belegen geitenkaas,
seizoengroenten, gedroogde abrikoos en granaatappel,
geserveerd met Arabisch brood en hummus
15,75
Kipsaté, gegrild, kroepoek, komkommer en frites 16,75
Op de huid gebakken zeebaarsfilet, crème van bospeen
en za’atar, Catalaanse saus en seizoengroenten
20,00
Gebakken Zeeuwse rumpsteak, mousseline van knolselder en groene
kruiden, seizoengroenten en saus van Peelander blond en granaatappel
22,50
Slibtong met een saus van witte wijn en groene kruiden, seizoengroenten24,50
Gegrilde Noord Bevelandse lamskoteletten, mousseline van zoete
aardappel en zwarte knoflook, lak van hooi en seizoengroenten
24,50
* Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur
Dessert
Vanille-bourbon ijs (huisgemaakt), met warme chocoladesaus en slagroom 7,50
Flexibele ganache van abrikoos, honing en chocolade,
espuma van meloen, gel van rood fruit en sorbet uit eigen keuken
8,25
Chef’s special dessert (wisselend maandmenu)8,50

Borrelgarnituur
Portie jonge boerenkaas met mosterd5,75
Portie oude boerenkaas met mosterd6,00
Garnalenstaartjes (8 stuks)6,00
Mini frikandellen (10 stuks)6,50
Vlammetjes (8 stuks)8,00
Vleesbitterballen van "De Ambachterie" (8 stuks)8,25
Duroc bitterballen van de “De Ambachterie” (8 stuks)8,50
Mix bittergarnituur (16 stuks)9,50
Borrelplank "Birdie"14,50
Oesters
Zeeuwse platte naturel3,25
Zeeuwse platte met rode wijnazijn en sjalot3,50
Zeeuwse platte gegratineerd3,75