fbpx

Menukaart

Benieuwd naar onze menukaart? Maak hieronder uw keuze.

Lunch

Diner

Borrel

Lunchgerechten
Tosti ham/kaas met Zeeuwse ketchup4,50
Zeeuwse pistolet met kaas van "Schellach" en chutney uit eigen keuken6,75
Zeeuws broodje carpaccio met basilicumdressing,
oude kaas en pijnboompitten.
8,50
Zeeuws bagelbroodje met gerookte zalm, rode ui, en
een limoen-aioli-kruidendressing.
9,75
Twee vleeskroketten van ‘De Ambachterie’ met Zeeuws brood of frites.9,50
Uitsmijter van 3 scharreleieren10,00
Omelet van 3 scharreleieren10,00
Clubsandwich "De Goese Golf"11,00
Plankje vissoep, garnalenkroket en een toastje gerookte zalm12,00
Gebakken mosselen met spek, ui, paprika en groene
kruiden, geserveerd met frites of brood.
13,75
Twee garnalenkroketten van "De Ambachterie", brood of frites13,50
Poke bowl met verse zalm, rauwkost, edamame,
sesamzaad en een dressing van hoisin.
10,50
Poke bowl met gebakken scampi’s, rauwkost,
edamame en een dressing van sriracha.
9,75
Poke bowl vegetarisch edamame, rauwkost, mango,
hennepzaad en een dressing van rucola.
8,75
Salades
Marokkaanse vegetarische salade: parelcouscous, geitenkaas, granaatappel en een dressing van ras el hanout 9,75
Salade De Goese Golf: Zeeuwse casselerrib ,Duroc spek, champignons ,frisse rauwkost en Zeeuwse kaas 11,75
Vissalade met gerookte zalm, rivierkreeftjes,
scampi in kruidenolie en cocktailsaus
13,75
Speciaal aanbevolen
De Goese Golf plank voor 2 pers.25,50
Diverse bereidingen met vlees,
vis, schaal- en schelpdieren.
Geserveerd met Zeeuws brood
en diverse boters en oliën.
Voorgerechten
Broodplankje met bijpassende boters en olieën.5,75
Chef's wisselende vegetarische dagsoep7,00
Rijkelijk gevulde Zeeuwse vissoep7,75
Bisque van langoestine, room en cognac.8,50
Dun gesneden chioggia en rode biet, chutney van rode ui,
geitenkaas, appel, zonnepitten en een dressing van peer.
9,00
Carpaccio van Zeeuwse runderlende, basilicumdressing, pijnboompitten en Zeeuwse overjarige kaas 10,50
Schaaldieren Thermidor, krab en kreeftenvlees in een saus
van schaaldieren, mosterd en oude kaas.
15,75
De Goese Golf plank met vlees, vis, schaal-en schelpdieren (voor 2 personen)25,50
Hoofdgerechten
(vega)Ravioli gevuld met ricotta en spinazie in een groene pesto-roomsaus,
zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en paddenstoelen.
15,75
Kipsaté, gegrild, kroepoek, zoetzuur van komkommer en frites 16,75
Stoverij van het seizoen met aardappelpuree en seizoengroenten.20,75
Tong(300 gr) met een champagne beurre blanc en Hollandse garnalen.25,75
Tournedos (180gr) omwikkeld met Zeeuws spek, een saus van
La Trappe donker bier en Zeeuwse appel, en seizoengroenten.
27,75
* Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur
Dessert
Kaasplankje met diverse kazen van Erik Murre en vijgenbrood.12,50
Huisgemaakte vanille-bourbon ijs met warme chocoladesaus en slagroom.7,75
Chef’s special dessert (wisselend maandmenu)8,50
Borrelgarnituur
Portie jonge boerenkaas met mosterd6,00
Portie oude boerenkaas met mosterd6,25
Garnalenstaartjes (8 stuks)6,25
Mini frikandellen (10 stuks)6,75
Vlammetjes (8 stuks)8,25
Vleesbitterballen van "De Ambachterie" (8 stuks)8,50
Duroc bitterballen van de “De Ambachterie” (8 stuks)8,75
Mix bittergarnituur (16 stuks)11,00
Borrelplank "Birdie"15,00
Oesters
Zeeuwse platte naturel3,25
Zeeuwse platte met rode wijnazijn en sjalot3,50
Zeeuwse platte gegratineerd3,75
Borrelgarnituur
Portie jonge boerenkaas met mosterd6,00
Portie oude boerenkaas met mosterd6,25
Garnalenstaartjes (8 stuks)6,25
Mini frikandellen (10 stuks)6,75
Vlammetjes (8 stuks)8,25
Vleesbitterballen van "De Ambachterie" (8 stuks)8,50
Duroc bitterballen van de “De Ambachterie” (8 stuks)8,75
Mix bittergarnituur (16 stuks)11,00
Borrelplank "Birdie"15,00
Oesters
Zeeuwse platte naturel3,25
Zeeuwse platte met rode wijnazijn en sjalot3,50
Zeeuwse platte gegratineerd3,75
Voorgerechten
Broodplankje met bijpassende boters en olieën.5,75
Chef's wisselende vegetarische dagsoep7,00
Rijkelijk gevulde Zeeuwse vissoep7,75
Bisque van langoestine, room en cognac.8,50
Dun gesneden chioggia en rode biet, chutney van rode ui,
geitenkaas, appel, zonnepitten en een dressing van peer.
9,00
Carpaccio van Zeeuwse runderlende, basilicumdressing, pijnboompitten en Zeeuwse overjarige kaas 10,50
Schaaldieren Thermidor, krab en kreeftenvlees in een saus
van schaaldieren, mosterd en oude kaas.
15,75
De Goese Golf plank met vlees, vis, schaal-en schelpdieren (voor 2 personen)25,50
Hoofdgerechten
(vega)Ravioli gevuld met ricotta en spinazie in een groene pesto-roomsaus,
zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en paddenstoelen.
15,75
Kipsaté, gegrild, kroepoek, zoetzuur van komkommer en frites 16,75
Stoverij van het seizoen met aardappelpuree en seizoengroenten.20,75
Tong(300 gr) met een champagne beurre blanc en Hollandse garnalen.25,75
Tournedos (180gr) omwikkeld met Zeeuws spek, een saus van
La Trappe donker bier en Zeeuwse appel, en seizoengroenten.
27,75
* Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur
Dessert
Kaasplankje met diverse kazen van Erik Murre en vijgenbrood.12,50
Huisgemaakte vanille-bourbon ijs met warme chocoladesaus en slagroom.7,75
Chef’s special dessert (wisselend maandmenu)8,50
Borrelgarnituur
Portie jonge boerenkaas met mosterd6,00
Portie oude boerenkaas met mosterd6,25
Garnalenstaartjes (8 stuks)6,25
Mini frikandellen (10 stuks)6,75
Vlammetjes (8 stuks)8,25
Vleesbitterballen van "De Ambachterie" (8 stuks)8,50
Duroc bitterballen van de “De Ambachterie” (8 stuks)8,75
Mix bittergarnituur (16 stuks)11,00
Borrelplank "Birdie"15,00
Oesters
Zeeuwse platte naturel3,25
Zeeuwse platte met rode wijnazijn en sjalot3,50
Zeeuwse platte gegratineerd3,75