fbpx

Menukaart

Benieuwd naar onze menukaart? Maak hieronder uw keuze.

Lunch

Diner

Borrel

Lunchgerechten
Tosti ham/kaas met Zeeuwse ketchup4,50
Zeeuwse pistolet met kaas van "Schellach" en chutney van het seizoen6,75
Zeeuws brood met een Zeeuwse geitenkaas uit Kwadendamme, Duroc spek, ui, champignons, pijnboompitten en rode pesto 7,95
Zeeuws brood carpaccio met basillicum-dressing, pijnboompitten en overjarige kaas8,25
Twee kroketten van 'De Ambachterie', brood of frites8,50
Omelet van 3 scharreleieren9,95
Uitsmijter van 3 scharreleieren9,95
Clubhouse sandwich "De Goese Golf"10,50
Vleesplankje: runderbouillon, vleeskroket en casselerrib10,75
Visplankje met vissoep, garnalenkroket en gerookte zalm11,75
Twee garnalenkroketten van "De Ambachterie", brood of frites12,75
Salades
Marokkaanse vegetarische salade: parelcouscous, geitenkaas, granaatappel en een dressing van ras el hanout 8,95
Salade De Goese Golf: Zeeuwse casselerrib ,Duroc spek, champignons ,frisse rauwkost en Zeeuwse kaas 9,95
Vissalade: gerookte zalm, rivierkreeftjes, scampi in een Arabisch jasje en cocktailsaus 11,95
Speciaal aanbevolen
De Goese Golf plank voor 2 pers.27,50
Samenstelling van vlees ,vis ,schaaldieren en schelpdieren
Geserveerd met Zeeuws brood en diverse boters en oliën

Voorgerechten
Chef's wisselende vegetarische dagsoep6,95
Bisque van rivierkreeftjes7,95
Structuren van biet, knolselderij, Zeeuws fruit en kruiden (vegan) 7,95
Carpaccio van Zeeuwse runderlende, basilicumdressing, pijnboompitten en Zeeuwse overjarige kaas 10,25
Salade van lamsham, scampi in een Arabisch jasje, yoghurt-sumak dressing, gel van abrikoos met za’atar en zwarte knoflookmayonaise.10,75
Dun gesneden wilde gamba, tartaar van baars en tomaat, gel van inktvisinkt, oyester 44 vodka, crème van gele paprika en saffraan11,75
Samenstelling van vlees, vis, schaaldieren en schelpdieren voor 2 personen27,50
Hoofdgerechten
Zeeuwse pareltarwe vlegel met Zeeuwse geitenkaas ,kruidige tomaten antiboise en seizoengroenten 15,75
Kipsaté, gegrild, kroepoek, komkommer en frites 16,75
Op de huid gebakken roodbaars, crème van venkel en groene algen, saus van kokkels en saffraan 19,95
Gebakken Zeeuwse biefstuk, jus van Peelander blond bier en Zeeuwse honing, mousseline van jonge spinazie en basilicum en seizoengroenten21,50
Slibtong met suas van Noilly Prat en groene kruiden, seizoengroenten22,95
Gegrilde Noord-Bevelandse lamskoteletten, crème van koolraap, lak van hooi en dadel, balsamico en seizoengroenten23,50
* Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur
Dessert
Vanille-bourbon ijs (huisgemaakt), met warme chocoladesaus en slagroom 7,50
Ganache van abrikoos, sorbet ijs van passievrucht(huisgemaakt) en structuren van Zeeuws fruit8,25
Chef’s special dessert(wisselend maandmenu) 8,25

Borrelgarnituur
Portie jonge boerenkaas met Zeeuwse mosterd5,75
Garnalenstaartjes (8 stuks)5,95
Portie oude boerenkaas met boeren mosterd5,95
Mini frikandellen (10 stuks)6,25
Vleesbitterballen van "De Ambachterie" (8 stuks)7,95
Iberico bitterballen van “De Ambachterie"8,25
Borrelplank "De Goese Golf"14,25
Oesters
Zeeuwse platte naturel3,25
Zeeuwse platte met rode wijnazijn en sjalot3,50
Zeeuwse platte gegratineerd3,50