Menu à la carte

Jonge boerenkaas met Zeeuwse mosterd (per portie)4,95
Old Amsterdam met mosterd van groene kruiden (per portie)5,50
Mini frikandellen (portie van 10 stuks)5,50
Garnalenstaartjes (portie van 8 stuks)6,85
Bitterballen van "de Ambachterie" (portie van 8 stuks)7,25
Mix bittergarnituur (portie van 16 stuks)8,40
Borrelplank 'De Goese Golf'12,75
Borrelplank met assortiment van Zeeuwse kaas en worst9,50
High wine19,95
High wine clinic34,95
High beer19,95
High beer clinic34,95
Tosti ham/kaas met Zeeuwse ketchup3,95
Meergranenbol met Zeeuwse kaas en mosterdcrème6,25
Plankje met vissoep, boerenbrood met gerookte zalm en een garnalenkroketje9,95
Pistolet met dungesneden runderlende en truffelmayonaise6,95
Panini sandwich met gemarineerde kippendij, geitenkaas en pesto6,75
Twee kroketten van "De Ambachterie" op brood8,00
Clubhouse sandwich met kip, ei, bacon, kaas en frites9,00
Zeeuwse hamburger met frites12,50
Maisbroodje met pulled pork en crudités6,95
Twee garnalenkroketten van “De Ambachterie” met brood of frites10,50
Omelet van 3 scharreleieren met keuze uit ham, kaas of champignons8,95
Uitsmijter van 3 scharreleieren keuze uit ham, kaas, spek, carpaccio of rosbief8,85
Plank met saté en toebehoren15,50
Salade met gerookte zalm en makreel, schelpdieren en limoendressing10,50
Salade ‘De Goese Golf’ met ijsbergsla, brie, champignons en spek9,95
Salade met in bierbeslag gebakken scampi`s en basilicum9,95
Salade met lauwwarme geitenkaas, spek en mosterd-vijgendressing9,95
Zeeuwse platte naturel3,25
Zeeuwse platte met rode wijnazijn en sjalot3,25
Zeeuwse platte gegratineerd3,25
Op aanvraag
Plateau van de Chef Dagprijs
Zalm warm gerookt, garnaal, schelpdieren, gamba`s, coquilles, oesters, ansjovis
(seizoensgebonden)
Soep van jonge doperwtjes, pancetta en mascarpone6,50
Bisque met Hollandse garnalen6,95
Charcuterieplank met dressing van zwarte knoflook (2 personen)17,50
Dun gesneden runderlende met rucola en aceto balsamico9,75
Salade met gegrilde lauwwarme tonijn, espuma van wakame en sesamchips9,95
Kipsaté van de grill met friet, kroepoek en zoetzuur van komkommer14,95
Gegrilde harderfilet, coquilles, zwarte tagliolini en schelpdierensaus16,50
Lamsfilet met asperges, lak van aceto balsamico en saus van zwarte knoflook18,95
Diamanthaas met jus van kalf, chocolade en mint17,95
Sliptong met schuimige witte wijnsaus en Hollandse garnalen22,50
Tajine gevuld met cous-cous, kikkererwten, seizoensgroente en schapenkaas13,95
* Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur
Fantasie van rood fruit6,95
Chef's dessert : chocolade, rozen, kardemom en sinaasappel6,95
Creatie van drop, karamel en mango6,95

Plateau Fruits de Mer

Geniet van de ultieme Zeeuwse smaken met deze dag verse Plateau Fruits de Mer. Bij ons in de brasserie te bestellen, maar u kunt het plateau ook voor thuis bestellen, uiteraard met bijpassend garnituur.

1/1 kreeft, 6 oesters, 6 gamba’s, 2 coquilles, kokkels, mosselen en mesheften – Dagprijs

brasserie-kaal