Lunchgerechten | |
Tosti ham/kaas met Zeeuwse ketchup | 4,50 |
Zeeuwse pistolet met kaas van "Schellach" en chutney van het seizoen | 6,75 |
Zeeuws brood met een Zeeuwse geitenkaas uit Kwadendamme, Duroc spek, ui, champignons, pijnboompitten en rode pesto | 7,95 |
Zeeuws brood carpaccio met basillicum-dressing, pijnboompitten en overjarige kaas | 8,25 |
Twee kroketten van 'De Ambachterie', brood of frites | 8,50 |
Omelet van 3 scharreleieren | 9,95 |
Uitsmijter van 3 scharreleieren | 9,95 |
Clubhouse sandwich "De Goese Golf" | 10,50 |
Vleesplankje: runderbouillon, vleeskroket en casselerrib | 10,75 |
Visplankje met vissoep, garnalenkroket en gerookte zalm | 11,75 |
Twee garnalenkroketten van "De Ambachterie", brood of frites | 12,75 |
Salades | |
Marokkaanse vegetarische salade: parelcouscous, geitenkaas, granaatappel en een dressing van ras el hanout | 8,95 |
Salade De Goese Golf: Zeeuwse casselerrib ,Duroc spek, champignons ,frisse rauwkost en Zeeuwse kaas | 9,95 |
Vissalade: gerookte zalm, rivierkreeftjes, scampi in een Arabisch jasje en cocktailsaus | 11,95 |
Speciaal aanbevolen | |
De Goese Golf plank voor 2 pers. | 27,50 |
Samenstelling van vlees ,vis ,schaaldieren en schelpdieren Geserveerd met Zeeuws brood en diverse boters en oliën |
Voorgerechten | |
Chef's wisselende vegetarische dagsoep | 6,95 |
Bisque van rivierkreeftjes | 7,95 |
Structuren van biet, knolselderij, Zeeuws fruit en kruiden (vegan) | 7,95 |
Carpaccio van Zeeuwse runderlende, basilicumdressing, pijnboompitten en Zeeuwse overjarige kaas | 10,25 |
Salade van lamsham, scampi in een Arabisch jasje, yoghurt-sumak dressing, gel van abrikoos met za’atar en zwarte knoflookmayonaise. | 10,75 |
Dun gesneden wilde gamba, tartaar van baars en tomaat, gel van inktvisinkt, oyester 44 vodka, crème van gele paprika en saffraan | 11,75 |
Samenstelling van vlees, vis, schaaldieren en schelpdieren voor 2 personen | 27,50 |
Hoofdgerechten | |
Zeeuwse pareltarwe vlegel met Zeeuwse geitenkaas ,kruidige tomaten antiboise en seizoengroenten | 15,75 |
Kipsaté, gegrild, kroepoek, komkommer en frites | 16,75 |
Op de huid gebakken roodbaars, crème van venkel en groene algen, saus van kokkels en saffraan | 19,95 |
Gebakken Zeeuwse biefstuk, jus van Peelander blond bier en Zeeuwse honing, mousseline van jonge spinazie en basilicum en seizoengroenten | 21,50 |
Slibtong met suas van Noilly Prat en groene kruiden, seizoengroenten | 22,95 |
Gegrilde Noord-Bevelandse lamskoteletten, crème van koolraap, lak van hooi en dadel, balsamico en seizoengroenten | 23,50 |
* Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur | |
Dessert | |
Vanille-bourbon ijs (huisgemaakt), met warme chocoladesaus en slagroom | 7,50 |
Ganache van abrikoos, sorbet ijs van passievrucht(huisgemaakt) en structuren van Zeeuws fruit | 8,25 |
Chef’s special dessert(wisselend maandmenu) | 8,25 |
Borrelgarnituur | |
Portie jonge boerenkaas met Zeeuwse mosterd | 5,75 |
Garnalenstaartjes (8 stuks) | 5,95 |
Portie oude boerenkaas met boeren mosterd | 5,95 |
Mini frikandellen (10 stuks) | 6,25 |
Vleesbitterballen van "De Ambachterie" (8 stuks) | 7,95 |
Iberico bitterballen van “De Ambachterie" | 8,25 |
Borrelplank "De Goese Golf" | 14,25 |
Oesters | |
Zeeuwse platte naturel | 3,25 |
Zeeuwse platte met rode wijnazijn en sjalot | 3,50 |
Zeeuwse platte gegratineerd | 3,50 |