fbpx

De Goese Golf Matchplay Laddercompetitie 2019

Matchplay is een leuke spelvorm die helaas niet zo vaak wordt gespeeld. Deze Matchplay Laddercompetitie biedt de mogelijkheid om, op een voor beide spelers geschikt moment, een gelijkwaardige of sterkere speler uit te dagen (zie voor Matchplay regels de NGF site of je golfboekje). De competitie start vanaf 1 april 2019.

Alle leden van De Goese Golf kunnen zich aanmelden via ronaldverbeek00@gmail.com, mits je een HCP hebt van 36 of lager.  Iedere deelnemer krijgt een bevestigingsmail, met het reglement en de indeling.

De spelvorm is Matchplay met 75% Playing Handicapverrekening. Speler A heeft een Playing Handicap van 32 en speler B een Playing Handicap van 18. Het verschil in Handicap is 14 en 75% hiervan is 10,5 en dat wordt afgerond naar boven op 11. Speler A krijgt over de holes met stroke-index 1 t/m 11 één slag extra t.o.v. speler B.

De ladder zal in het clubhuis worden opgehangen op het mededelingen bord en regelmatig worden bijgewerkt door de wedstrijdleiding.

Voor deelname ben je een kleine vergoeding verschuldigd á 5,00 te voldoen bij de receptie voordat je op de ladder geplaatst wordt.

Met vriendelijke groeten,
De wedstrijdcommissie

Ronald Verbeek & Michel van Aert

Aanmelden

Met deze aanmelding verleen je toestemming om je gegevens te gebruiken voor de Laddercompetitie.