De Goese Golf Matchplay Laddercompetitie

Matchplay is een leuke spelvorm die helaas niet zo vaak wordt gespeeld. Deze Matchplay Laddercompetitie biedt de mogelijkheid om, op een voor beide spelers geschikt moment , een gelijkwaardige of sterkere speler uit te dagen (zie voor Matchplay regels de NGF site of je golfboekje). De competitie start vanaf 8 juni.

Alle leden van De Goese Golf kunnen zich aanmelden via ronaldverbeek00@gmail.com, mits je een HCP hebt van 36 of lager.  Iedere deelnemer krijgt een bevestigingsmail, met het reglement en de indeling.

De spelvorm is Matchplay met 75% Playing Handicapverrekening. Speler A heeft een Playing Handicap van 32 en speler B een Playing Handicap van 18. Het verschil in Handicap is 14 en 75% hiervan is 10,5 en dat wordt afgerond naar boven op 11. Speler A krijgt over de holes met stroke index 1 t/m 11 één slag extra t.o.v. speler B.

De ladder zal in het clubhuis worden opgehangen op het mededelingen bord en regelmatig worden bijgewerkt door de wedstrijdleiding.

Deelname is €5,-, te voldoen bij de receptie (contant) voor je eerste wedstrijd. Je verplicht je wel tot spelen indien je wordt uitgedaagd!

Met vriendelijke groeten,
De wedstrijdcommissie

Ronald Verbeek & Michel van Aert

Aanmelden

Met deze aanmelding verleen je toestemming om je gegevens te gebruiken voor de Laddercompetitie.