fbpx

Maandbekers

Iedere maand wordt er een Maandbekerwedstrijd voor 18 of 9 holes georganiseerd.

Het hele jaar door staan er verschillende leuke wedstrijden op de wedstrijdkalender! Open-, gesloten- en fun-wedstrijden voor 18 of 9 holes en ook op de Par-3 baan. Er staan zelfs kampioenschappen en wedstrijden die op andere Zeeuwse banen worden gespeeld. En er is een wedstrijd die bij ons maar liefst 12 keer terugkeert: ”De Maandbeker”!

Eén keer in de maand op zondag strijden spelers om de titel en eer van deze wedstrijd. Indien u in het bezit bent van een abonnement Volledig Speelrecht, kunt u aan deze maandbekerwedstrijd deelnemen.

De maandbekerwedstrijden worden gespeeld in verschillende handicap categorieën. U speelt dan ook met spelers van gelijke speelsterkte. Bij het inschrijven, via de website van De Goese Golf (wedstrijdkalender), ziet u alleen de wedstrijdcategorie waarbinnen uw handicap valt.

18 holes maandbeker

  • De A-categorie van 0-18.0 speelt Strokeplay.
  • De B-categorie van 18.1-36.0 speelt Stableford.
  • De C-categorie van 36.1-54.0 speelt Stableford.

Deze categorieverdeling geldt in eerste instantie bij 18 holes wedstrijden. Het kan voorkomen dat er categorieën worden samengevoegd. Naast de 18 holes kent de maandbeker ook een 9 holes variant. Deze wordt op dezelfde dag gespeeld en hier zal geen indeling per categorie plaatsvinden. De wedstrijdvorm is Single Stableford.

Data Maandbeker 2018

zondag 7 juli
zondag 4 augustus
zondag 1 september
zondag 6 oktober
zondag 3 november
zondag 1 december