fbpx

Verslag maandbeker 6 maart

Zeventien enthousiastelingen gingen van start in een door fikse kou en stevige wind gekenmerkte maandbekerwedstrijd van maart. Voor degenen die het verslag van februari gemist hebben: dat klopt niet doorgegaan vanwege het abominabele weer! Wel scheen er een zonnetje waaraan wij ons konden laven. Gelukkig waren de greens op tijd ontdooid, zodat daar in ieder geval geen klachten konden ontstaan! Een nieuwe deelnemer in ons midden die onmiddellijk de eerste prijs en de parkeerplaats voor zich opeiste! Gefeliciteerd Andre Bosschaart. En 41 stfpunten! In de A-categorie prolongeerde Zhiyi Hu zijn titel, een feit dat zelden voorkomt. Ook hij gefeliciteerd natuurlijk!

Wegens competitieverplichtingen kan er op 3 en 10 april geen maandbeker gespeeld worden .De wedstrijd is verplaatst naar z a t e r d a g 9 april!
(Zondag 17 april was geen optie, 1ste Paasdag)

Bij de prijsuitreiking ontstond nog discussie over de Two’s. Volgende keer doen we het weer net als vroeger: facultatief. Het tarief voor de deelnemers aan de Two’s is dan 5 euro, voor de anderen 3!

Mogelijk is de baan volgende maand qualifing, zodat uitslagen verrekend kunnen worden. Hoop U in grote getale te mogen ontmoeten op 9 april.

U. I. T. S. L. A. G. E. N.
Neary hole 3 cat A Bob de Smedt
“ “ B niet gevallen
Leary hole 6 “ A. Marco de Smidt
“ “ “ B Ineke v. Zeijl
“ “ 17 “ A. Zhiyi Hu
“ “ 17. “ B Marten v. Heusden

CATEGORIE A netto
1. Zhiyi Hu 73
2. Scarlett Kwekkeboom 76
2. Bob de Smedt 76
2. Alfred Smith 76
2 Arnoud v.Ravensberg 76
6. Marina de Visser 77
7. Kobing Lin 81
8. Marco de Smidt 84

CATEGORIE. B stfpunten
! Andre Bosschaart 41
2. Sjaak Olivier 32
3. Hans v. Rooijen 30
4. Ineke v. Zeijl 30
5. Marten v. Heusden 26
6. Jan Koens 23
7. Anne Marie de Bruijne 22
8. Agnes v.d. Keybus 21

De brutoprijs was voor Bob de Smedt met 84 slagen!

Tot volgende maand! Let wel op zaterdag 9 april!
Cees.