fbpx

Abonnement bij De Goese Golf

De Goese Golf ervaren, nieuwe contacten leggen en op elk moment van de dag toegang hebben tot onze golfbaan en oefenfaciliteiten. Dat wilt u toch ook als echte golfliefhebber? Bekijk de eindeloze mogelijkheden van onze abonnementen.

Voor de jongste jeugd is golfen en leren golfen nu wel heel aantrekkelijk. Een abonnement van De Goese Golf Kids Club is helemaal gratis. Om te leren golfen bieden wij een laagdrempelig lespakket aan met leeftijdsgenoten.

Bent u op zoek naar ongelimiteerd genieten van het golfspel en de mogelijkheid om deel te nemen aan alle activiteiten van de club? Dan is een Volwassen Ongelimiteerd abonnement dé uitkomst.

Met één van onze verschillende abonnement Heeft u wat minder tijd om te spelen of bent u onlangs met golf gestart? Dan is ons Par-3 speelrecht lidmaatschap misschien iets voor u: ongelimiteerd gebruik maken van de 9 holes Par-3 baan, oefenfaciliteiten en deelname aan Par-3 wedstrijden.

Met het Na Werktijd abonnement speelt u op weekdagen na 16:00 uur en in het weekend en vakanties (regio zuid) na 14:00 uur onbeperkt op de Wedstrijdbaan. Het abonnement is inclusief onbeperkt speelrecht op de Par-3 baan!

Voor een aantal leeftijdscategorieën bieden wij ook de mogelijkheid aan om een Gelimiteerd Abonnement bij De Goese Golf. Ook hiermee kunt u deelnemen aan de clubactiviteiten.

Golfen met de familie is ontzettend leuk! En voor deze families hebben wij een heel aantrekkelijk abonnement: Familie Abonnement. Als beide ouders een abonnement hebben dan spelen de kinderen, ongeacht het aantal, tot en met 25 jaar oud helemaal kosteloos.

Bekijk hier een overzicht van de verschillende abonnementen voor 2023.
Bekijk hier onze zakelijke abonnementen.

Abonnementen en tarieven 2023

Volwassenen Ongelimiteerd
Alle leeftijden
1.550,00 of 135 per maand
Kids Club
Leeftijdscategorie: 6-15
Gratis
Junioren
Leeftijdscategorie: 16-25
420,00 of 40 per maand
Jong Volwassenen Gelimiteerd*
Leeftijdscategorie: 26-35
660,00 of 60 per maand
Volwassenen Gelimiteerd*
Leeftijdscategorie: 36-45
900,00 of 80 per maand
Na werktijd***900,00 of 80 per maand
Par-3 speelrecht450,00 of 42,50 per maand

*In de leeftijdscategorie 26-45 zijn er 2 twee lidmaatschappen met een gelimiteerd aantal rondes. Met dit lidmaatschap kunt u ook aan alle activiteiten meedoen. Iedere ronde die u speelt ( 9 of 18 holes) zal dan in mindering gebracht worden. Mocht u gedurende het jaar door uw rondes heen zijn kunt u het abonnement opnieuw afsluiten.

Jong Volwassen (26 – 35): 25 golfrondes van 18 holes of 50 rondes van 9 holes
Volwassenen Gelimiteerd (36-45): 30 golfrondes van 18 holes of 60 rondes van 9 holes

***Het Na Werktijd abonnement is net als alle andere abonnementen per kalenderjaar. In de weekenden en vakanties regio zuid speelt u ook na 14:00 uur.

Golfers die geen abonnement wensen kunnen als “Vrije Golfer” hun Handicap laten registreren bij De Goese Golf. De Goese Golf zorgt voor de registratie, administratie en afhandeling van uw actuele Handicap en aanmelding bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

Voor 79,00 per jaar verzorgen wij uw Handicapregistratie. Dit is inclusief één greenfeekaart voor 9 holes golf op de wedstrijdbaan (in te leveren in het lopende jaar). Op al uw volgende rondes van 9 of 18 holes golf ontvangt u altijd € 5 korting. Vraag uw Handicapregistratrie via het formulier onder aan de pagina aan.

Informatie aanvragen lidmaatschap

Stuur mij meer informatie over: