fbpx

Het lestraject voor ondernemers in de regio Goes

Golfen kan je fantastisch inzetten als een zakelijk hulpmiddel. Zoals je wellicht al gemerkt hebt organiseren veel bedrijven én branches in Nederland zakelijke golfdagen én nagenoeg alle golfclubs hebben een actieve businessclub. Kortom: het is dé sport om te gebruiken voor je netwerk, naast dat je uiteraard ook actief bezig bent en een nieuwe hobby kunt onderhouden!

Om jouw nieuwe netwerk al direct een zakelijke start mee te geven kun je je inschrijven voor het Goese Golf lestraject. Een zakelijke vorm van groepslessen waarbij je, samen met andere ondernemers uit de regio, de sport leert kennen.

Het lestraject bestaat uit 10 groepslessen van 1,5 uur die na werktijd worden gegeven. Deze lessen worden gegeven door één van onze PGA Golfprofessionals. Gedurende het lestraject (10-12 weken) kun je ook gebruik maken van de Par 3 baan en oefenfaciliteiten van de golfbaan. Zo kun je de ervaringen die je opdoet tijdens de groepslessen ook in de praktijk gaan oefenen. De lessen zijn inclusief leenclubs en oefenballen.

Startdatum lestraject: dinsdag 6 september en donderdag 8 september 18:00 uur (De lesdagen zijn de dinsdagen en donderdagen om 18:00 uur).

De kosten voor dit lestraject bedragen € 149,00 p.p. Dit lestraject is voor iedereen die zakelijke actief is in de regio Goes en die graag zijn/haar netwerk wilt uitbouwen en het golfspel wilt leren.

Inschrijven kan door het formulier in te vullen voor u zelf en maximaal 2 andere deelnemers. Zodra de inschrijvingen binnen zijn zullen wij de groepen gaan inplannen.

Aanmelden

Welkom bij De Goese Golf

De Goese Golf is een 18 holes golfbaan en een 9 holes Par-3 baan, met fraaie waterpartijen en mooie vergezichten. De parkachtige golfbaan is centraal gelegen in Zeeland en beschikt over verschillende oefenfaciliteiten. Ook voor een lunch, diner, golfclinic of vergaderruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze gezellige golfwedstrijden, arrangementen en greenfee acties.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Bezoekadres

De Goese Golf
Krukweg 31
4465 BH GOES
0113 – 229 557
info@goesegolf.nl