fbpx

Maak gebruik van de lezersaanbieding en begin met golfen

Wat leuk dat je wilt gaan golfen! Golf is een prachtige sport, een combinatie van mentale en lichamelijke inspanning, waarbij je creatief moet zijn. Je bent altijd buiten, het is altijd anders en je kunt het altijd samen doen. Je leven lang. Zo begin je met golf.

Golf is vrij toegankelijk voor iedereen. Als je wilt leren golfen, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij De Goese Golf. De lezersactie in onder andere de Scheldepost en Goesemorgen is een goede manier om te beginnen met golf. Voordat je het weet sla je je eerste bal raak, en dat geweldige gevoel van die eerste goed geraakt bal … Fantastisch!

Echt leren golfen doe je niet in één of twee lesjes. Golf is een knap lastige sport om onder de knie te krijgen. Om de basistechniek te leren – en die eerste goede bal lekker ver te laten vliegen – heb je als beginner les nodigen moet je tussen de lessen door zelf oefenen.

Wil je kijken of golf iets voor jou is? Of ben je al overtuigd en wil je een vliegende start in de sport? Maak dan gebruik van deze lezersactie van 6 uur les voor € 99. De lessen zijn in groepsverband en je kunt jouw voorkeursdagen en tijden doorgeven. Wij zullen dan de groepjes gaan samenstellen en u contacten.

Maak je geen zorgen over materiaal of andere spullen, want bij De Goese Golf kun je als beginnende golfer spullen lenen. Het enige wat je nodig hebt aan eigen materiaal om te beginnen met golf zijn schoenen met een vlakke zool en sportief zittende kleding. Dus waar wacht je op?

Aanmelden en geef uw voorkeur door

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Meer informatie via info@goesegolf.nl