Gratis kennismakingsles

Maak gratis kennis met De Goese Golf en de golfsport door deel te nemen aan onze kennismakingsles. Tijdens deze dag neemt onze golfpro u mee naar de oefenfaciliteiten waar u uw eerste stap op de ‘green’ zet. De basistechnieken zoals chippen, putten en swingen worden tijdens deze les met u doorgenomen.

Alle materialen zoals ballen en clubs zijn inbegrepen. We adviseren u om gemakkelijke kleding te dragen en schoenen met een platte zool aan te doen. Aanmelden voor de kennismakingsles kan via onderstaand formulier. Voor verdere informatie kunt u bellen naar: 0113 – 229 557 of mailen naar info@goesegolf.nl.

Data kennismakingsdagen

Op dit moment hebben wij geen kennismakingslessen gepland. De eerstvolgende kennismakingsles zal in februari plaatsvinden! U kunt bij interesse in een golfles contact opnemen met de receptie: info@goesegolf.nl of 0113 - 229 557.

Introductiecursus

Twijfelt u na deelname aan een kennismakingsles nog om te starten met golf? Overweeg dan om gebruik te maken van een introductiecursus voor slechts éénmalig 89,00 euro.

  • Twee lessen van 55 minuten door een golfprofessional op een tijdstip naar keuze
  • Ballen en clubs inbegrepen
  • Laatste les inclusief rondje op de Par-3 baan
  • 2e persoon gratis

Aanmeldingsformulier kennismaking

Ik wil me graag aanmelden voor een introductiecursus