fbpx

Verslag Herendag donderdag 6 januari

Op de eerste plaats eenieder een voorspoedig en gezond 2022 toegewenst en dat we elkaar maar vaak op de golfbaan en daarbuiten mogen treffen! Helaas mochten er slechts tweeballen de baan in zodat onder- getekende zich mocht verheugen op een rondje kleine baan. Daar is overigens niks mis mee hoor! Geen mede- lijden alstublieft. Het weer was zeker voor de tijd van het jaar voortreffelijk maar de baan is nog wel ontzettend nat zodat er weer opgeteed moest worden, wat geen straf is.

Twee 9-holers, van wie Joop met de bal ging strijken en 20 man die de hele baan voltooiden. De man in vorm, Rens Griep ging met de eerste prijs strijken. We zullen zien of de NGF iets aan zijn handicap kan doen. Niet dat de ballen hem misgund worden maar er moet naar vermogen gespeeld worden, Hopelijk is iedereen het hiermee eens. Verder had Uw Herendag commissie een goed ge- sprak met de nieuwe directeur. Om de handicarts zo goed mogelijk te benutten voortaan zoveel mogelijk met tweeën in een kar en vroeg starten. Vrijwel onbeperkt aantal deel- nemers, dus spoor iedereen aan om mee te doen. Prijzen blijven voorlopig beschikbaar voor degenen die ook werkelijk de prestatie geleverd heeft.
Volgende week weer een Stablefordwedstrijd. Overigens staan de verschillende kleuren tees ter discussie. Veel van onze leden zouden van blauw of van rood moeten afslaan gezien hun handicap maar dit ligt voor veel heren nogal gevoelig. We zullen het gezamenlijk bespreken t.z.t.

U. I. T. S. L. A. G. E. N
Neary hole 3 Rob Smit 3 ballen
Leary. hole. 6 Adriaan Smallegange 3 ballen
Neary hole 17 niet gevallen

Er werd een birdie geslagen door good old Sjaak Moerdijk en wel op hole 11 !

Wedstrijd over 18 holes
1. Rens Griep 43stfp 5 ballen
2. John Kleijne 38 3 “
3. Ad Buijk 36. 1 bal
3. Jan Eversdijk 36 1. “
3. Andre Moelker 36 1 “
6. Rob Smit 35
6 Jan Rijn 35
6 Alfred Smith 35
9. Ad de Fouw 34
10. Jim Shelton 33
11 Adriaan Smallegange 31

De 9 holeswedstrijd werd met 17 stfp gewonnen door Joop Mailuhu met 17 punten goed voor 1 bal.
Tot volgende week en blijf gezond! Cees.