fbpx

Verslag Herendag donderdag 4 november

Van de oorspronkelijk 24 ingeschrevenen bleken er slechts 19 aan de start te verschijnen.Het aanvanke- lijkt slechte weer moet hier debet aan geweest zijn.
Vanaf heden is het ook mogelijk om voor 9 holes in te schrijven, zowel op de grote als opkoop de kleine baan! Laat dat duidelijk weten bij Uw inschrijving! De buggy’s mogen de baan niet meer in en er zal menig- maal op wintergreens gespeeld moeten worden maar buitenspelen blijft natuurlijk heerlijk, als de weersom- standigheden het toelaten.
Er werd een kaart naar Hans v.d. Heijden gestuurd.
Onze nestor die helaas naar elders is verhuisd.Hans was een aimabele speler die ondanks zijn hoge leef- tijd nog steeds een aardige bal sloeg. Bij de prijsuit- reinig kwam Jan Koens met enkele verrassingen die bijzonder op prijs werden gesteld. Volgende week weer een Texas-scramble waarvoor U zich als team dan wel individueel kunt inschrijven. Na de wedstrijd zal er erwtensoep met roggebrood en Zeeuws spek geserveerd worden. Een extra reden om massaal in te schrijven! Hopelijk mogen we op 1 en 19 starten!

U. I. T. S. L. A. G. E. N.

Neary hole 3 Dick Wigersma 3 ballen
Leary. hole 6 Rens Griep 3. “
Leary. hole 12. Rens Griep 3. “
Leary hole 17 Sjaak Moerdijk en
Jan Rijn ieder 2 ballen
Dick Wigersma maakte een birdie op hole 3, goed voor een extra bal.

Stablefordwedstrijd

1. Rens Griep 36 5 ballen
2 Ad Buijk 35 3. “
3. Kees Schothorst 32 1 bal
3. Hans v.d. Voorde 32 1. “
5. John Kleijne 31
5. Sjaak Moerdijk 31
7. Andre Moelker 30
8. Jim Shelton 29
9. Jan Rijn 28
9. Peter Hofman 28

Tot volgende week! Cees.