fbpx

De Goese Golfweek

Op dinsdag 27 augustus om 13:00 klinkt de eerste shotgun: De Goese Golfweek, het golfevenement van het jaar, gaat van start! Wij nodigen u uit om samen met uw golfvrienden deel te nemen aan de gezellige wedstrijden, elk met een eigen wedstrijdvorm. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke golfdag, afgesloten met een heerlijk diner & livemuziek.

Op vrijdag mogen leden van De Goese Golf een gast introduceren. Greenfeespelers zijn van harte welkom om deel te nemen aan de Par-3 Challenge op woensdag of de Mossel Trofee op zaterdag. Aanmelden kan via info@goesegolf.nl of via 0113- 229 557.

WedstrijdShotgunSpelvorm
Dinsdag 27 augustusTeamwedstrijd13:00Texas Scramble Strokeplay
Woensdag 28 augustusPar-3 Challenge op de Wedstrijdbaan10:00Individueel Strokeplay
Woensdag 28 augustusCross Country15:00Cross Country Strokeplay
Vrijdag 30 augustusVrienden- en Vriendinnendag13:00 Chapman Greensome Stableford
Zaterdag 31 augustusMossel Trofee13:00
Individueel Stableford
Wedstrijdbaan
Abonnementhouder Volledig speelrecht (alle dagen)30,00
Abonnementhouder Par-3 speelrecht, Zomeravondabonnement, Startersabonnement (alle dagen)60,50
Greenfeespelers (woensdag, vrijdag, zaterdag)70,50

Genoemde dagprijzen zijn inclusief inschrijfgeld, gezellig ontvangst, wedstrijd met mooie prijzen en een heerlijk diner met livemuziek.

Tijdens de wedstrijd op zaterdag kunt u een hele leuke prijs winnen! Wanneer u een hole in one slaat, wint u een reis naar Zuid-Afrika t.w.v. €5.000! Deze wedstrijd is ook open voor greenfeespelers, dus u kunt uw vrienden die geen lid zijn van De Goese Golf ook uitnodigen om kans te maken op deze geweldige prijs.

De Par-3 Challenge op de Wedstrijdbaan is een nieuwe wedstrijd! Speciaal voor de Golfweek wordt er een Par-3 baan uitgezet op de holes van de grote baan. Op het menu staan 18 uitdagende holes variërend van 80 tot 140 meter, en dat voor alle golfers met een handicap tot en met 54! Deze wedstrijd wordt afgesloten met een uitgebreide lunch (i.p.v. diner) tijdens de prijsuitreiking. Wanneer u een hole in one slaat tijdens deze wedstrijd, wint u €400 aan prijzengeld!

Extra informatie

Inschrijven voor de Vrienden- en Vriendinnendag kan individueel of per koppel. Schrijft u individueel in, dan koppelen wij u graag aan een andere deelnemer. Dit jaar mag een koppel ook bestaan uit twee abonnementhouders!

Reserveren Handicarts/buggy’s:
Het is niet mogelijk om een buggy of Handicart via OGS te reserveren. Reserveer altijd telefonisch via: 0113 – 229 557. U wordt dan ingedeeld met een andere buggy/Handicart gebruiker.