fbpx

De Goese Golfweek

Op dinsdag 25 augustus om 13:00 klinkt de eerste shotgun: De Goese Golfweek, het golfevenement van het jaar, gaat van start! Wij nodigen u uit om samen met uw golfvrienden deel te nemen aan de gezellige wedstrijden, elk met een eigen wedstrijdvorm. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke golfdag, afgesloten met een heerlijk diner & livemuziek.

Op vrijdag mogen leden van De Goese Golf een gast introduceren. Greenfeespelers zijn van harte welkom om deel te nemen aan de Mossel Trofee op zaterdag. Aanmelden kan via info@goesegolf.nl of via 0113- 229 557.

WedstrijdShotgunSpelvorm
Dinsdag 25 augustusTeamwedstrijd13:00Texas Scramble Strokeplay
Woensdag 26 augustusCross Country15:00Cross Country Strokeplay
Vrijdag 28 augustusVrienden- en Vriendinnendag13:00 Chapman Greensome Stableford
Zaterdag 29 augustusMossel Trofee13:00
Individueel Stableford
Wedstrijdbaan
Abonnementhouder Volledig speelrecht (alle dagen)30,00
Abonnementhouder Par-3 speelrecht, Zomeravondabonnement, Startersabonnement (alle dagen)60,50
Greenfeespelers (woensdag, vrijdag, zaterdag)70,50

Genoemde dagprijzen zijn inclusief inschrijfgeld, gezellig ontvangst, wedstrijd met mooie prijzen en een heerlijk diner met livemuziek.

Extra informatie

Inschrijven voor de Vrienden- en Vriendinnendag kan individueel of per koppel. Schrijft u individueel in, dan koppelen wij u graag aan een andere deelnemer. Dit jaar mag een koppel ook bestaan uit twee abonnementhouders!

Reserveren Handicarts/buggy’s:
Het is niet mogelijk om een buggy of Handicart via OGS te reserveren. Reserveer altijd telefonisch via: 0113 – 229 557. U wordt dan ingedeeld met een andere buggy/Handicart gebruiker.