Golfwedstrijden

Bij De Goese Golf willen we golfers, van ieder niveau en van elke leeftijd, kennis laten maken met het spelen van één of meer golfwedstrijden en al dan niet in toernooivorm.

De Goese Golf organiseert verschillende golfwedstrijden en maakt onderscheid tussen besloten- en open golfwedstrijden. Daarnaast organiseert De Goese Golf samen met verschillende golfverenigingen uit Zeeland en Zuid-Holland golfwedstrijden.

Heeft u vragen over onze golfwedstrijden; dan bent u natuurlijk van harte welkom of bel met de receptie 0113 – 229 557. Wij helpen u graag op weg.

Wedstrijdkalender 2018

Zullen we een balletje slaan?

Wilt u meedoen aan een van de open wedstrijden of gewoon een keer kennismaken met de golfsport? Neem dan contact op met de receptie op 0113-229557. Zij kunnen u alles vertellen en verder begeleiden.

Meer wedstrijden

Geen wedstrijd; maar wel een hele leuke dag om kennis te maken met De Goese Golf is de jaarlijkse Nationale Open Golfdag.

Openwedstrijden

De Goese Golf organiseert het hele jaar door open (fun)wedstrijden. Iedereen kan aan deze wedstrijden mee doen. Zo hebben we:

Besloten wedstrijden

Naast de vele ‘open wedstrijden’ organiseert De Goese Golf verschillende golfwedstrijden met een besloten karakter. Deze wedstrijden zijn alleen toegankelijk voor abonnementhouders.