De Goese Golfschool

Les krijgen van bekwame PGA golfprofessionals met een grote passie voor golf; enthousiast en effectief. Dat mag u verwachten bij De Goese Golfschool. Of u nog nooit hebt gegolfd of al enige ervaring hebt; voor golflessen bent u hier aan het juiste adres. De Goese Golfschool is volledig up-to-date met alle lesmethodes en PGA gecertificeerd.

Kom eerst eens gratis kennismaken op één van de kennismakingslessen. Bevalt het u? Dan kunt u daarna alle kanten op. Een complete golfcursus, privé- of groepslessen, of op naar uw handicap met het 9-stappenplan? Bij De Goese Golfschool maken we uw ambitie waar.

Bent u al actief als beginnende of ervaren golf(st)er en kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze golf professionals stellen op verzoek een lesprogramma (zowel individueel als in groepsverband) op maat samen.

Kom ervaren hoe leuk het spelletje is. Golfen is leuk, golfen in Zeeland nog leuker, en golfen in Goes is fantastisch!

Golf clinic

De Goese Golfschool organiseert clinics voor particulieren en bedrijven. Beginners en gevorderde golfers kunnen in groepsverband een onvergetelijke dag beleven door een op maat gemaakte clinic. Clinics zijn te combineren met een wedstrijd op de grote baan (handicappers en golfers) of op de Par-3 baan (voor diegenen met baanpermissie).

Tijdens de clinic maakt u kennis met alle onderdelen van de golfsport. De clinic kan met een wedstrijd worden afgesloten.

Bel voor meer informatie met de receptie op 0113 – 229 557 of via events@goesegolf.nl.

golfpros_breed

Golfprofessionals

Jelle Tarnóczy en Raymond Stoop, de golfprofessionals van de Goese Golfschool.

Boek een privéles

Boek hier direct een privéles bij een van onze golfprofessionals.

Gratis kennismaken

Maak kennis met De Goese Golf en de golfsport door deel te nemen aan een gratis 1e proefles. De golfinstructeur/pro neemt u mee naar de oefenfaciliteiten waar u uw eerste stap op de ‘green’ zet. Hier worden de basistechnieken zoals chippen, putten en swingen met u doorgenomen. U zult er snel achter komen hoe leuk het is om te golfen in een ontspannen omgeving en dat golf voor iedereen is.

Alle materialen zoals ballen en clubs zijn inbegrepen. Wij adviseren u om gemakkelijke kleding te dragen en schoenen met een platte zool aan te doen. Aanmelden voor een proefles doet u via het onderstaande invulformulier.

Wij ontvangen u graag op één van onderstaande proeflessen. Indien de voorgestelde data u niet schikken dan kunt u contact opnemen met ons zodat we samen met u een ander moment kiezen waarop het u wel goed uitkomt.

Data kenningsmakingslessen 
Zondag 26 augustus10:00 - 12:00
Zaterdag 1 september10:00 - 12:00

Heeft u een fijne kennismaking gehad, dan kunt u direct ‘Aan de slag met het startersabonnement’.

Introductiecursus

Twijfelt u na deelname aan een proefles nog om te starten met golf? Overweegt u dan om gebruik te maken van een introductiecursus voor slechts éénmalig 89,00 euro.

 • Twee lessen van 55 minuten door een golfprofessional op een tijdstip naar keuze
 • Ballen en clubs inbegrepen
 • Laatste les inclusief rondje op de Par-3 baan
 • 2e persoon gratis

Aan de slag: startersabonnement

Tijdens het startersabonnement van De Goese Golf leert u in 4 maanden golfen tot het beginnersniveau (handicap 54). U kunt hiermee deelnemen aan wedstrijden en zelfstandig golfen op de meeste golfbanen in Nederland.

Leren golfen in 20 lesuren
De ervaren golfinstructeur/pro leert u in 20 lesuren ‘s avonds of in het weekend de basisvaardigheden van het golfen. In de kleinschalige groepen krijgt u persoonlijke begeleiding en kunt u eenvoudig van elkaar leren. U begint met een gratis proefles. Na deze eerste training maakt u de beslissing of u gaat starten met het volgen van lessen. Na de les is het tijd voor gezellig napraten met een drankje in het clubhuis.

Golflessen voor beginners 99,00 per maand. Het startersabonnement voor beginners bestaat uit:

 • Gratis 1e proefles
 • 20 lesuren met ervaren golfinstructeurs/pro’s
 • Groepsgrootte 4 tot 8 personen
 • Vier maanden zelf oefenen en golfen
 • Gratis ballentegoed van 10,00
 • Gratis gebruik van clubs
 • Deelnemen aan activiteiten voor beginnende golfers

De totale kosten voor het startersabonnement komen uit op 396,- euro per persoon. Wilt u weten wanneer u kunt starten? Neem dan contact met ons op via 0113 – 229 557 of info@goesegolf.nl.

Aan de slag

Onze golfbaan voor beginners
Naast de 18 holes wedstrijdbaan in een natuurlijke omgeving beschikt De Goese Golf over een 9 holes Par-3 baan, kortere holes waar u rustig kunt oefenen. De baan is elke dag geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Dit biedt volop mogelijkheden naast de lessen zelfstandig het geleerde in praktijk te brengen.

Aanmelden kennismaking

Vul hieronder uw gegevens in voor een GRATIS proefles.

Velden met een * zijn verplicht

voor een bevestiging

Inschrijven "Aan de slag"

Vul hieronder uw gegevens in om direct aan de slag te gaan

Velden met een * zijn verplicht

voor een bevestiging

Lestarieven 2018

Onderstaande tarieven zijn voor het seizoen 2018. Prijzen zijn per persoon! De leskaart is geldig voor 10 lessen van 25 minuten of 5 lessen van 55 minuten. De Leskaart PLUS is voor 2 personen.

Priveles1 persoon25 minuten25,00
Priveles2 personen25 minuten15,00
Prive-, video- of baanles1 persoon55 minuten50,00
Prive-, video- of baanles2 personen55 minuten27,50
Leskaart 1 persoon235,00
Leskaart PLUS2 personen275,00 (137,50 p.p.)