fbpx

Damesdag

De damesdag is niet alleen een gezellige dag waarbij je met elkaar van het golfspel kunt genieten, maar ook een ideale gelegenheid om andere dames te leren kennen. Er worden naast Qualifying wedstrijden, ook gezellige teamwedstrijden gespeeld.

Heb je baanpermissie voor de grote baan (hcp 54) en wil je deelnemen aan de damesdag? Doe dan gewoon eens mee om te zien hoe gezellig het is en of je het leuk vindt.

Iedere dinsdag damesdag!

Zomermaanden
Van april t/m oktober wordt er vanaf 9.30 gestart. U dient een half uur voor uw eigen starttijd aanwezig te zijn. Elke eerste dinsdag van de maand wordt er niet om 09.30 uur gestart, maar om 12:00 uur. Graag dan ook een half uur voor je eigen starttijd aanwezig. Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig een hapje met elkaar te eten in het restaurant van De Goese Golf. De kosten van het diner zijn 21,00 (voorgerecht en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert).

Wintermaanden
Gedurende de wintermaanden – van november t/m maart – wordt er een half uur later gestart, namelijk om 10:00 uur. Je wordt dan om 09:30 uur verwacht aanwezig te zijn. In principe wordt er de hele winter doorgespeeld.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de voorzitster van de damesdag, Wil Oosterom: 0113 – 252 067 – cokoos@zeelandnet.nl

Herendag

Tijdens de herendag spelen tientallen heren in groepsverband een golfronde. Van u als deelnemer wordt een sportieve inzet verlangd, waarbij het resultaat niet altijd voorop hoeft te staan.

Iedere donderdag herendag!

Zomerperiode
Van april t/m oktober is het om 08:30 uur verzamelen en inschrijven en vanaf 09:00 uur gaan de eerste flights van start.

Winterperiode
Gedurende de winterperiode is het om 09:00 uur verzamelen en om 09:30 uur starten. U dient zich op donderdagmorgen bij de commissie van de herendag aan te melden.

Inschrijven tot uiterlijk woensdag 14:00 uur.

Rechtstreeks met de commissie contact opnemen kan via herendaggg@zeelandnet.nl of op donderdag: 06 – 310 92 797.