fbpx

Damesdag

Iedere dinsdag is het Damesdag op De Goese Golf. Er worden 18 holes gespeeld en qualifying wedstrijden worden afgewisseld met andere spelvormen en teamwedstrijden. De gezelligheid staat altijd voorop!

Deelname is mogelijk voor dames met handicap 45 of lager die volledig speelrecht hebben voor de grote baan van De Goese Golf

De Damesdag wordt het hele jaar door georganiseerd. Deelnemers kunnen tot uiterlijk zondag 12.00 uur inschrijven via de website van De Goese Golf. De starttijden komen in de loop van maandag online.

April t/m oktober
Start vanaf 09.30. Graag een half uur voor starttijd aanwezig.
Elke eerste dinsdag van de maand starten we vanaf 12.00 uur en is er na afloop gelegenheid voor een gezamenlijk diner.

November t/m maart
Start vanaf 10.00 uur. Verder hetzelfde als hierboven vermeld.

Deelname is € 3,- per keer.

Neem voor meer informatie gerust contact op met Hilde van der Valk 0616-500 201 of Rena Meijer 0627-330 103 of ga naar de aparte site van de damesdag voor meer informatie, programma’s en uitslagen; damesdaggg.jouwweb.nl/

Tot ziens op de Damesdag!

Herendag

Tijdens de herendag spelen tientallen heren in groepsverband een golfronde. Van u als deelnemer wordt een sportieve inzet verlangd, waarbij het resultaat niet altijd voorop hoeft te staan.

Iedere donderdag herendag!

Zomerperiode
Van april t/m oktober is het om 08:30 uur verzamelen en inschrijven en vanaf 09:00 uur gaan de eerste flights van start.

Winterperiode
Gedurende de winterperiode is het om 09:00 uur verzamelen en om 09:30 uur starten. U dient zich op donderdagmorgen bij de commissie van de herendag aan te melden.

Inschrijven tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur.

Rechtstreeks met de commissie contact opnemen kan via ceesdejongh@kpnplanet.nl of op donderdag: 06-53574395.