Verslag Buddymiddag 4 februari - een spetterend begin

De eerste buddymiddag van het jaar mocht dan door weersomstandigheden geen doorgang hebben gevonden, deze keer was er geen houden aan! It giet oan. En gieten deed het. Dat weerhield gelukkig niemand om ook onder deze omstandigheden zijn beste beentje voor te zetten.

De Goese Golf was zo vriendelijk alle deelnemers met een welkomstdrankje te ontvangen. Dit gebaar werd zeer gewaardeerd door alle deelnemers. Het nieuwe organisatiecomité, bestaande uit Jannie en Marcel Westerhuis en Stella en Marten van Heusden kijkt dan ook uit naar een gezellige en sportieve samenwerking met De Goese Golf.

Na de laatste maandbeker waarin zich een titanenstrijd tussen Marcel Westerhuis en Erwin Slomp voltrok, lag het in de lijn der verwachtingen dat deze strijd zich op de buddymiddag zou voortzetten. De resultaten van Marcel en Erwin waren deze keer echter niet voldoende om een prijs in ontvangst te mogen nemen.

Wie wel in de prijzen vielen?

De belangrijkste prijs is natuurlijk die voor de hoogst scorende nieuwe golfer; Geert Jan Tuyl haalde deze prijs binnen door 22 Stablefordpunten bij elkaar te slaan. Het zal niet lang meer duren of Geert Jan zal zelf buddy zijn.

Bij de dames was het zeer spannend, de uitslagen lagen zeer dicht bij elkaar. Marianne van de Weele werd eerste met 11 Stablefordpunten en Ida Vermeiden was keurig tweede met 10 punten.

Bij de heren onder hcp 36 ging de eerst prijs naar Wouter van Heusden (17 jaar!) met maar liefst 24 Stablefordpunten. Ronald Verbeek ging ervandoor met de tweede plek door 17 punten bij elkaar te slaan.

Verder werd de Neary gewonnen door Sjaak Moerdijk en de Leary door (alweer!) Marianne van de Weele.

De Buddymiddag werd afgesloten voor de mensen die nog wat langer wilden nagenieten met een heerlijk diner.

De Buddymiddag leeft als nooit te voren! 27 deelnemers aan het begin van het seizoen al, met maar liefst 9 deelnemers met handicap boven 36. We zien al weer uit naar de volgende op de eerste zaterdag van maart met hopelijk nog meer deelnemers!

Namens het bestuur,
Marten van Heusden

Wedstrijdverslag