fbpx

18 holes wedstrijdbaan

Klik om te vergroten

De Goese Golf is een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap.

Naast de diepgroene ruime fairways zijn de kreek- en waterpartijen nadrukkelijk in de baan gesitueerd. Statige knotwilgen, typerend voor dit deel van Zuid-Beveland, en verschillende soorten weide- en watervogels zijn in groten getale aanwezig.

De baan heeft een lengte van 6.269 meter en een Par 72. De lay-out is klassiek met 9 holes in het midden en daar omheen 9 holes en is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitecten Donald Steel & Hans Hertzberger. Een overzichtelijke, maar uitdagende baan.

Par-3 baan (9 holes)

Klik om te vergroten

De 9 holes Par-3 baan is 725 meter lang en zeer uitdagend voor alle type golfers. De ervaren golfer kan het technische, kleinere werk verfijnen en de beginnende golfer krijgt met alle facetten van de golfsport te maken.

Bijna alle greens zijn beschermd door zandbunkers en bij hole 3 en 7 wordt er over water geslagen. De 9 holes Par-3 baan, is een perfecte baan voor beginners, jeugd, gevorderde golfers die hun korte spel willen verbeteren en golfers die het golfen op de 18 holes baan te inspannend vinden.

Heeft u Handicap 54-36? Dan kunt u qualifying kaarten op de Par-3 baan lopen.

Baaninfo De Goese Golf

Scorekaart & Playing Handicap Tabel