18 holes wedstrijdbaan

18-holes
Klik om te vergroten

De 18 holes wedstrijdbaan is een parkachtige baan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap en maakt het spelen tot een echt sportief evenement. Naast de diepgroene ruime fairway’s zijn de kreek- en waterpartijen nadrukkelijk in de baan gesitueerd. Statige knotwilgen, typerend voor dit deel van Zuid-Beveland, en verschillende soorten weide- en watervogels zijn in grote getale aanwezig.

De layout is klassiek met 9 holes in het midden circuit en 9 holes daar omheen en is ontworpen door de Engelse architect Donald Steel. Een overzichtelijke en vriendelijke, maar uitdagende baan.

Par-3 baan (9 holes)

9-holes
Klik om te vergroten

Onze 9 holes Par-3 baan heeft naast zijn lengte van 725 meter, twee waterpartijen en diverse bunkers en is hierdoor voor alle typen golfers zeer uitdagend. Een ervaren golfer kan het technische, kleinere werk verfijnen en de beginnende golfer krijgt met alle facetten van de golfsport te maken.

Bijna alle greens zijn door zandbunkers beschermd en bij hole 3 en hole 7 slaat u over het water. De 9 holes Par-3 is voor iedere speler, jong, oud, beginner of geoefende golfer, een uitdagende speelse baan.

Heeft u handicap 54-36 dan kunt u qualifying kaarten op de Par-3 baan lopen.

Foto impressie

Slideshow start automatisch. Klik op een foto voor een grotere weergave

HCP (Playing handicap tabel)

Klik op een link hieronder en download de HCP (Playing handicap tabel) inclusief course & slope rating van uw keuze.

Downloads zijn in .pdf format.