fbpx

Afsluiting ladder competitie

Zondagmiddag 23/9 hebben we met een gezellig groepje de ladder competitie 2018 afgesloten onder
het genot van een drankje en hapje. De winnaars zijn bekend gemaakt, bij de dames; Marina de Visser
en bij de heren Rene Verhoef en Roland Beerends.

Omdat er geen finale is gespeeld. (o.a. heel slecht weer tijdens het laatste weekend…) zijn er 2 heren bovenaan geëindigd.
De winnaars mochten aan de Zeeuwse Stroke play kampioenschappen meedoen (ZSK) . Helaas waren alle winnaars verhinderd. Volgend jaar wordt de ZSK in Goes verspeeld. Ik hoop dat we dan het sterkst mogelijke deelnemersveld kunnen inschrijven.

Indien voldoende belangstelling wordt de ladder in 2019 weer opgezet. We beginnen dan direct in april. Er zijn diverse suggesties gedaan om de ladder aantrekkelijker te maken. Een veel genoemde was om de ladder qua sterkte om te draaien; de sterkste onderaan => idee is dat er dan meer gespeeld wordt. Tevens was er het idee om punten toe te kennen voor elke gespeelde wedstrijd. De dame en heer die boven aan eindigt en de meeste punten heeft verzameld is dan winnaar. Hoe de punten behaald kunnen worden zal in het nieuwe reglement worden opgenomen.

De ZSK is gespeeld op Grevelingenhout. We hadden prachtig weer. De organisatie was goed voor elkaar. Met life scoring was voor iedereen goed te volgen hoe de kanshebbers er voor stonden.

  • Je kunt via een eenvoudig reply mail laten weten of je volgend jaar weer mee wilt doen met de ladder competitie. 

Ten slotte, nog een punt van huishoudelijke aard, er zijn nog 24 deelnemers die het inschrijfgeld van 5,- moeten voldoen, te betalen bij de receptie.

Ik hoop jullie volgend jaar weer terug te zien op de ladder,

Met vriendelijke groeten,
Ronald Verbeek