fbpx

De Goese Golf - Voor ieder wat wils

Centraal gelegen in Zeeland vindt u De Goese Golf. Bij ons is iedereen welkom. U treft een prachtige A-status 18-holes golfbaan aan met fraaie waterpartijen en mooie vergezichten. De parkachtige baan maakt het spelen tot een echt sportief evenement. Voor de minder gevorderde golfer is er een 9 holes Par-3 oefenbaan, putting green, chipping green én driving range aanwezig. Heeft u nog nooit gegolft en wilt u kennismaken met de sport? Dan verzorgen wij graag uw eerste kennismakingsles voor € 12,50 per persoon.

Bevalt de kennismakingsles u? Dan kunt u daarna alle kanten op

Maak kennis met De Goese Golf en de golfsport door deel te nemen aan een eerste golfles. Onze golfinstructeur (pro) neemt u mee naar de oefenfaciliteiten. Hier maakt u kennis met de basistechnieken van het swingen, putten en chippen: de drie slagen bij het golfen. Alle materialen zoals ballen en clubs zijn inbegrepen, inclusief koffie of thee. De kosten bedragen 12,50 en aanmelden voor een kennismakingsles doet u via goesegolf.nl/golfschool

(1) Baanpermissie: Tijdens het eerste deel van het starterspakket leert u in twee maanden golfen tot baanpermissie. Met de baanpermissie, afgegeven door de golfpro, mag u spelen op de wedstrijdbaan en op de Par-3 baan van De Goese Golf. Het starterspakket bestaat uit 10 lesuren (groepslessen), onbeperkt spelen op de Par-3 baan, 7,50 ballentegoed, een ballensleutel en gratis gebruik van golfclubs.
220,00 (indien u ook gelijk inschrijft voor het tweede gedeelte van het starterspakket betaalt u € 420,00 in plaats van 440,00 in totaal)

(2) Van baanpermissie naar Handicap 54* In twee maanden behaalt u uw Handicap 54. Na afloop mag u op vrijwel alle golfbanen spelen en meedoen met onze ‘buddywedstrijden’. Het pakket omvat 10 lesuren (groepslessen), onbeperkt spelen op de Par-3 baan en gratis gebruik van golfclubs.
220,00 (incl. Handicap registratie, excl. examengeld)

Een overzicht van alle data van de starterslessen vindt u hier.

Een Par-3 abonnement is wat voor u als u minder tijd heeft om te spelen of recentelijk gestart bent met golf. 430,00 per kalenderjaar.

Voor een volledig en Par-3 abonnement geldt ook: ongelimiteerd gebruik van de oefenfaciliteiten (excl. oefenballen), meedoen aan ledenwedstrijden, 5% korting op diverse items in onze golfshop en Handicap registratie.

Wilt u gedurende het hele jaar op elk moment van de dag toegang hebben tot de 18 holes wedstrijdbaan, de Par-3 baan en de oefenfaciliteiten van De Goese Golf? Kies dan voor een volledig abonnement. 1425,00 per kalenderjaar

Flexibel spelen, dus geen vast lidmaatschap, maar wel de beste tarieven? Met onze Greenfee Fan Kaart betaalt u gereduceerde greenfeetarieven. Na 16:00 uur ontvangt u zelfs 30% korting op het greenfee tarief. Na twee keer spelen heeft u de kaart er al uit. 57,50 per kalenderjaar

U kunt individuele lessen nemen of in groepsverband. Wilt u meerdere lessen? Maak gebruik van onze leskaarten.

GG-folder-Aan-de-slag