Check de beschikbaarheid

Panoramazaal

panoramazaal-home-1

Rust, ruimte, sfeer en uitzicht over de mooie golfbaan: welkom in de Panoramazaal.

Vanaf het aangrenzende dakterras kunt u een golfbal afslaan naar de green van hole 9. De verlichting in de Panoramazaal is aan te passen aan uw gewenste sfeer.

Boardroom

boardroom-home

Een klassieke boardroom met luxe stoelen en innovatieve verlichting. Met weids uitzicht over de prachtige golfbaan.

Vergaderen in deze landelijke, inspirerende omgeving kan maar één ding betekenen: hier komen de beste ideeën en beslissingen tot stand.

Recepties

recepties-home

Onze Panoramazaal of het restaurant is uitstekend geoutilleerd voor recepties of privé diner.

Wenst u een buffet, diner, high tea of Zeeuws plateau fruits de mer: samen met uw gasten kunt u genieten, wij staan voor de kwaliteit van uw evenement.

Golfclinic

golf-home

Actief vergaderen, teambuilding of uw klanten in de watten leggen met een volledig verzorgde dag op de golfbaan.

U kunt met uw relaties golfen op onze prachtige 9 of 18-holes baan, of een golfclinic laten verzorgen door één van onze professionals.

Vergaderen op een inspirerende locatie

clubhuisHet is hier altijd weer een klein feestje en voorzien van alle denkbare middelen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Uw gasten kunnen gratis en dichtbij parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die er op ons complex worden geboden. Alles om het u en uw gasten naar de zin te maken.

Naast de mooi verlichte en comfortabel ingerichte vergaderruimtes bieden wij u een smaakvolle brasserie met heerlijk uitzicht en prachtig uitzicht over de golfbaan van De Goese Golf.

Dé Goese Golf is de ideale plek voor een heerlijke lunch of diner met klanten of uw team.

Overnachten

Wilt u meerdere dagen in Goes verblijven? Goed idee! Wij werken samen met enkele gerenommeerde hotels in en om het mooie oude stadje Goes en in de prachtige provincie Zeeland.

arrangement-small