Golfles voor mensen met hersenletsel

Als je door hersenletsel prikkelgevoelig bent, niet meer zo gemakkelijk beweegt, of zelfs gedeeltelijk verlamd blijkt dan lijkt sporten bijna onmogelijk. Lekker bewegen en onder de mensen komen is dan een stuk minder vanzelfsprekend.

Gesteund door de goede resultaten bij GvoorG in Zuid Holland (Golf voor Gehandicapten) hebben wij samen met Gors, revalidatiecentrum Revant en Zeeuwse Zorgschakels de handen ineengeslagen om te onderzoeken of golf voor mensen met hersenletsel ook in Zeeland te realiseren is. Hiervoor organiseren wij een proefles voor mensen voor mensen met een vorm van hersenletsel. Onder leiding van een gespecialiseerde golfprofessional en ondersteuning van een bewegingsagoog van Revant kunnen mensen de basistechnieken van de golfsport uitproberen.

Beweegt u moeilijk of heeft u behoefte aan extra begeleiding vanwege bijv. een beroerte, na hoofdletsel, de ziekte van Parkinson of MS en wilt u graag lekker buiten bewegen en contact hebben met anderen?

Hoe, wat, waar, wanneer?
​zaterdag 10 juni 2017
14:00 tot 15:30 uur ​
De Goese Golf, Krukweg 31, 4465 BH GOES

De kosten voor deelname bedragen € 10,- per persoon (inclusief koffie/thee in het clubhuis) en partners / mantelzorgers zijn uiteraard van harte welkom!

Aanmelden kan via hersenletsel@zeeuwsezorgschakels.nl

Laatste nieuws